Česneková pomazánka se sýrem a tatarkou | Ženy s.r.o.

Česneková pomazánka se sýrem a tatarkou

Vytisknout recept
Výrazná klasika a oblíbená pochoutka mnoha gurmánů, která není jen výborná chuťově, ale také skvělý pomocník pro regeneraci a jarní detoxikaci. Tento „nakopávač“ díky své pikantní chuti nabudí vaše smysly a skvěle se hodí jako rychlá a chutná svačina nebo poctivá součást studeného pohoštění.
Kategorie pomazánka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 15 minutes
Celkový čas 15 minutes
Porce 0 Individuální
Uvařila Redakce Ženy s.r.o.

Ingredience

  • 200 g sýra cihly na strouhání Eidam
  • 180 g másla
  • 1 malá sklenička 400ml tatarské omáčky Hellmann’s
  • 6 i více stroužků česneku
  • Sůl a pepř dle chuti

Instrukce

  • Sýr nastrouháme na jemném struhadle. Smícháme s tatarkou a prošleháme se změklým máslem.
  • Postupně přidáme prolisovaný česnek, vždy nechejte pár minut mixovat a ochutnejte. Každý česnek je jinak štiplavý a špatně se odhaduje hranice mezi výraznou a nepříjemnou chutí.
  • Nakonec dochuťte solí a pepřem, dejte vychladit.
  • Na připravovaných jednohubkách, chlebu či vece můžete ozdobit petrželkou nebo například polovinou vlašského ořechu.

Notes

Zdroj a foto: Hellmann’s

©2025 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account