Celerová pomazánka s jablkem a mrkví | Ženy s.r.o.

Celerová pomazánka s jablkem a mrkví

Vytisknout recept
Jaro na talíři – svěží, lehká a plná života. Jemná chuť celeru v kombinaci s lahodnými ingrediencemi osvěží vaše smysly a dodá tělu potřebné vitamíny a minerály. Skvěle se hodí jako lehká svačina, zdravá snídaně nebo součást jarního pohoštění. Ať už si ji namažete na křupavý chléb nebo použijete jako dip k zelenině, vždy vás potěší svou jednoduchostí a přirozenou svěžestí.
Kategorie pomazánka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 15 minutes
Celkový čas 15 minutes
Porce 0 Individuální
Uvařila Redakce Ženy s.r.o.

Ingredience

  • 300 g celeru bulvy
  • 1 jablko
  • 3 mrkve
  • 3 jarní cibulky
  • petrželka
  • sůl
  • pepř
  • 120 ml tatarské omáčky Hellmann’s

Instrukce

  • Celer (syrový), mrkev a jablko oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a nasekanou petrželku. Osolíme a opepříme a přidáme tatarku. Promícháme a necháme hodinu uležet v chladu.

Notes

Zdroj a foto: Hellmann’s

©2025 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account