Jaro na talíři – svěží, lehká a plná života. Jemná chuť celeru v kombinaci s lahodnými ingrediencemi osvěží vaše smysly a dodá tělu potřebné vitamíny a minerály. Skvěle se hodí jako lehká svačina, zdravá snídaně nebo součást jarního pohoštění. Ať už si ji namažete na křupavý chléb nebo použijete jako dip k zelenině, vždy vás potěší svou jednoduchostí a přirozenou svěžestí.
Kategorie pomazánka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 15 minutesmin
Celkový čas 15 minutesmin
Porce 0Individuální
Uvařila Redakce Ženy s.r.o.
Ingredience
300gcelerubulvy
1jablko
3mrkve
3jarní cibulky
petrželka
sůl
pepř
120mltatarské omáčky Hellmann’s
Instrukce
Celer (syrový), mrkev a jablko oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a nasekanou petrželku. Osolíme a opepříme a přidáme tatarku. Promícháme a necháme hodinu uležet v chladu.