bryndzova natierka
Domů » bryndzova natierka
Nakrajame si cibulku (mozeme pokvapkat citronom) posolime ju a nechame chvilu postat.
Vsetky ingrediencie by mali mat izbovu teplotu, ingrediencie si zmiesame a pridame cibulku (mozeme pridat aj mletu papriku)
Hotovo
dobru chut125g - bryndza45g - maslo2lžička - pochutkova smotana1/2lžička - horcica2ks - mlada cibulkapříprava - 10vaření - 10
Související články
-
Krkonošský kynutý koláč
LucieLízlerová||Recepty
Ačkoliv se to nezdá není to tak těžké. Kynutý koláč od babičky z Krkonoš je jednoduchý a zvládne ho...
-
Kuřecí paličky ve skyru
Karolína Jirouschková||Recepty
Kuřecí řízky jsou už nuda! Vyzkoušejte alternativu v podobě kuřecích paliček ve skyru.
-
-
Charoset
petraschneiderova||Recepty
Charoset 500 g Jablka1 lžička Skořice125 g Vlašské ořechy1 a 1/2 lžíce Med3 - 4 lžíce Bílé víno -...
-
Bramborová polévka
NikolaVojčová||Recepty
Recept na bramborovou polévku zastupuje v mé výzvě Německo. Obdobná se určitě vaří i v našich domácnostech, máme toho...
-
Kuřecí křídla na medu
Kristýna Wejnarová||Recepty
Příprava marinády - všechny ingredience smícháme. Křídla omyjeme, vyskládáme na plech a marinádu dáme na křídla, do plechu, kde...
-
-
Domácí pečivo
Zdeňka Zajíčková||Recepty, pečivo
Domácí pečivo 500 g Hladká mouka250 ml Voda3 lžíce Máslo10 g Sůl10 g Cukr1/2 ks DroždíMletý kmínMleté lněné semínko...