Avokádová nátierka na hrianke s praženicou

Vytisknout recept
Kategorie pomazánka
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 5 minutes
Porce 0
Uvařila Monika Galgócziová

Ingredience

  • 1 ks väčšie avokádo
  • soľ, mleté čierne korenie
  • pár kapek olivový olej
  • 3 ks vajcia
  • maslo
  • chlieb

Instrukce

  • Dnes Vám prinášam recept na výživné a sýte raňajky alebo aj večeru :-)Postup:
    Avokádo prerežene napoly, vyberieme kôstku a vydlabeme ho.
    Osolíme, jemne okoreníme čertvo namletým čiernym korením, pridáme pár kvapiek citrónovej šťavy a asi 1 PL olivového oleja.
    Dobre vymiešame, prikryjeme a odložíme do chladničky, kým pripravíme praženicu a hrianky.
    Na masle urobíme praženicu, dochutíme.
    Zároveň si robíme aj hrianky.
    Na vychladnuté hrianky nanesieme avokádovú nátierku a obložíme mierne vychladenou praženicou (pod horúcou by sa nám topil avokádový krém).
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account