Ale stěžuji si. Jinak by to nešlo – jsem na to zvyklá. Včera jsem chtěla psát článek na téma začít pít horší kafe. Vrátit se ke starým zvyklostem.
Našla jsem článek, autorem je Jaromír Hasoň
Naučte se pít horší kafe. Budete šťastnější
Když polevíte v nárocích na kvalitu tmavého moku, získáte překvapivě mnoho
Pokud nejste tak odporně bohatí, abyste si mohli dovolit jen ty nejluxusnější věci, snažte se mít rádi ty průměrné. A když si ve vesnické hospodě pořád ještě dokážete dát smažák a po něm kafe s lógrem, místo abyste nad tím ohrnovali nos a naštvali své hostitele, udělali jste něco pro soudržnost české společnosti.
Já osobně jsem si pod tím názvem myslela, že bychom se měli vracet k starým jednodušším, ale kvalitním a dobrým věcem. Měla jsem to na mysli už včera, ale netroufla jsem si svůj názor zveřejnit, že se někdo ozve, kdo je proti. Trochu jsem zabrouzdala do komentářů článku. Opět pod pojmem horší kafe autor myslel něco skrytého. A přesto se ozvali jedinci: Přeci nebudu pít obyčejné kafe, když se až hystericky všude prosazují zdravé potraviny. A o tom to je.
Mějte hezký den.
Já pracovala na zahradě!
Ráda!!!
Po dlouhé době jsem si koupila mletou kávu. A zkusím si ji vychutnávat místo instantní.
Kterou jsem pila šálek za šálkem bez jakéhokoliv prožitku!!!