Dnes se s Vámi chci podělit o můj příběh.
Příběh jak jsem se dostala k výrobě domácích klobásek.Přítel mi asi po půlroční známosti donesl domů na ochutnání domácí klobásy od svého spolupracovníka.Liboval si nad chutí a nad kvalitou.Tak jsem tedy taky okoštovala….no byla jsem překvapena z toho že tohle někdo vydává za domácí klobásy.
Nedalo mi to a po nějaké době jsem se do klobásek pustila s tím,že příteli udělám pár kilo na chut’.Od té doby dělám klobásky nejen pro přítele ale i pro pár známých v okolí.Po čase jsem zavařila i pár plechovek vepřovky,paštiku.
Vše je v kvalitě našich babiček,používám taky babiččiny recepty,kde nenajdete žádné rychlosoli,stabilizátory,éčka atd. Jsou to bezlepkové výrobky,jen maso a koření.
Pokud budete mít zájem a chcete svému příteli,manželovi,synovi,tatínkovi,dědečkovi….nebo samy pro sebe vyzkoušet,můžete mě kontaktovat přes emailovou adresu :
km********@se****.cz

0 Komentářů

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account