Příprava pudingu je velice jednoduchá, stačí nalít studené mléko, přidat obsah sáčku a šlehat.
Opravdu si vezměte vyšší nádobu, jinak budete mít celou kuchyni postříkanou od mléka a čokolády (pokud zvolíte takový jako já) *smile*.
Z tekuté varianty se velice rychle promění v hustou hmotu, která je opravdu konzistencí jako puding připravovaný za tepla, chuť není vůbec špatná a protože mám ráda čokoládové mňamky a borůvky, tak v mé snídani to byla jasná volba ;-), ještě jsem si do pudingu přidala mrazem sušené ovoce, protože ho mám ráda a v poslední době si ho dávám docela často (třeba jako sváču do práce), takže ani tady ovoce nesmělo chybět.
Píši dvě tři porce, ale nevím jestli někomu bude stačit ten zbytek, který zůstal v míse, takže ho radši později sním ať si nemyslí, že jsem otesánek :-D.

Hezké ráno Evča

0 Komentářů

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account