Přednáška expertky na jedlé kvítí a býlí Jany Vlkové. Jana Vlková se s humorem představuje jako expertka jedlého kvítí a býlí.
Vystudovala ekologii na Přírodovědecké fakultě UK a žurnalistiku na Fakultě sociálních věd. Živila se jako překladatelka z francouzštiny, ale i jako novinářka v oboru cestování a gastronomie. Vaření a jídlo ve všech podobách je její velkou vášní a stejně tak to platí pro květiny.
Dlouholeté zkušenosti z těchto dvou oborů se postupně spojily a nyní Jana své znalosti s radostí předává dál. V roce 2015 vydala Květinovou kuchařku, která sklidila velký úspěch, a kromě toho pořádá i nejrůznější přednášky o jedlých květech, včetně seminářů přímo v přírodě. Nový titul Kytky k jídlu je jen přirozeným vývojem její tvorby a volně navazuje na její první kuchařku.
Přijďte si doplnit vzdělání o přírodě kolem nás. Knihovna Jana Drdy na náměstí T. G. M., ve čtvrtek 27. února, začátek v 17:00 hodin

0 Komentářů

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account