Při svých hubnoucích terapiích a terapiích života, mimo jiné, používám i změnové techniky NLP. Chtěla bych se s vámi podělit o mou úžasnou zkušenost s malou Vaneskou (7 let).
 
 

 
Před nějakou dobou jsem se setkala s holčičkou, která velmi trpěla rozchodem rodičů. Když jsem si s ní začala povídat, využila jsem jednu z mnoha metod NLP.
 
V tomto případě jsem použila metodu Submodalit. Pomocí ní si holčička vybavila situaci, která jí nebyla příjemná. Ukázala mi, že tuto situaci vnímá v oblasti srdíčka, a že je velká asi půl metru. Když jsem začala vizuálně danou velikost zkracovat, tak jsem měla možnost, spolu s maminkou, vidět, jak se holčička začíná smát. Co smát, ona měla tak nádherný rozzářený úsměv, lidově bych řekla pusu od ucha k uchu. Daný pocit nakonec byl velikosti  3 cm kuličky – hopíka, který si holčička chtěla nechat. Maminka říkala, že tak velký úsměv už u ní dlouho neviděla. Asi po čtrnácti dnech, kdy jsem mluvila s maminkou, tak jsem se dozvěděla, že když ji přepadnou nepříjemné vzpomínky na tatínka, tak si jde do svého koutku a začne si s kuličkou hrát. Za další měsíc kuličku již nepoužívá a je úplně v pohodě. Jak vidíte, tak i takovým způsobem může pomoci změnová technika.
 
Děkuji mamince Vanesky, že jsem směla použít jejich příběh. Holky, jste úžasné.

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account