Měsíc Vodního Psa… – na pondělí 08.10.18
 
V pondělí v 09:16 se na měsíc chopí vlády Pes a oblékne si Vodní kabát. Po celý měsíc se tak sjednotí dny tří zabijáků (měsíčních a ročních) a také den měsíční i roční kolize. U Vodního Psa nacházíme kontrolní princip elementů – Pes je svoji podstatou Zemský – WU – stabilita, jistota, zázemí, pevné místo. Proti tomu REN – jangová Voda je zosobněním pohybu, obrovské přírodní síly, která neustále proudí. Země jí postavila hráz a nashromáždila její silu.
 
Měsíc Vodního Psa tak může být pro mnohé měsícem, kdy využijí této kultivované energie a budou aktivní. Pak je předpoklad, že se věci skutečně pohnou a vy uděláte kus práce. Pozor ale, abyste to nepřehnali. Hráz se protrhne a uvolněná vodní síla za sebou nechá spoušť.
 
Pes je v kolizi s Drakem, ale to Draci nejspíš pociťují celý rok. Teď to bude ještě intenzívnější. Naopak s Tygrem a Koněm tvoří harmonickou trojici Ohnivého rámce. Stejný příznivý vztah má Pes se Zajícem.
 
V tomto měsíci je posílen element Země. Abyste toho dokázali využít, měli byste vědět, zda je to pro vás element příznivý či nepříznivý a jaký faktor vaší osobnosti ovlivňuje.
  
‼️A ještě jedna věc – výše zmíněné je pouze obecná charakteristika dne. Váš osobní horoskop může do daného dne vnést další aspekty. Obzvlášť, pokud hledáte vhodný den k určitým aktivitám.
 
Rádi byste uměli své dny využít na maximum? – www.SkolaPetiPrvku.cz/kurzy
www.TerezaPyrchalova.cz
 

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account