Zapojte se 8. prosince do soutěže o tři dárkové balení přepuštěného másla Ghí. *gift*
Známe vítězky!
Dárkové balení přepuštěného másla Ghí vyhrávají tyto uživatelky:
milionarka
Sandra222
Adéla Ryšavá
Moc gratulujeme! *gift*
První české přepuštěné máslo
České ghíčko je čistý máselný tuk nejvyšší kvality získaný přepuštěním čerstvého másla.
*enzo*skvěle chutná a voní
*enzo*trvanlivé alespoň 12 měsíců
*enzo*nemusí se chladit
*enzo*bez mléčné bílkoviny
*enzo*superpotravina
*enzo*zlepšuje trávení
*enzo*plné vitamínů A, D, E, K a antioxidantů
Jak používat Ghí?
Ghí (přepuštěné máslo) lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Má vysoký bod zápalu, proto se nepřipaluje.
*enzo* Ideální na smažení – pravý vídeňák se dělá na přepuštěném másle.
*enzo* Dá šmrnc vaší polévce i omáčce.
*enzo* Dušená zelenina na Ghí je bezkonkurenční.
*enzo* Při pečení lze Ghíčkem nahradit všechny margaríny a máslo.
*enzo* Lze i namazat na chléb a jíst za studena.
Ghí lze využít i k zevnímu použití na hojení ran.
A jak se do soutěže můžete zapojit?
Dne 8. 12. nám odpovězte na soutěžní otázku.
Uživatelka, která odpoví správně a bude vždy 170. v pořadí, vyhraje půllitrové ghíčko.
Nezapomeňte mít ve svém profilu uvedené celé jméno, adresu a telefon pro případné zaslání výhry!
Odpověď na soutěžní otázku najdete ZDE.