Špaldové lívance

Vytisknout recept

Nejprve si do misky dáme suché ingredience a promícháme je,

pak postupně přidáme mokré. Uděláme hladkou kaši

a necháme asi 5 minut odstát.

Na pánev si nastříkáme olej, necháme rozehřát a děláme lívance.

Je to otázka chviličky, musíme otáčet.

Poté je rozdělíme na talířky a podle svých chuté ozdobíme.

 

Dobrou chuť přeje Hudlenka


1hrnek - špaldová mouka celozrnná
1lžička - prdopeč
1ks - vanilkový cukr
1ks - jogurt bílý 150 ml
1ks - mléko 150 ml
1ks - vejce
ks - olej ve spreji
ks - džem
ks - ovoce na ozdobu
ks - ušlehaný tvaroh nebo šlehačku
příprava - 5
vaření - 10
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila Lenka Hudečková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account