Prazsky mucnik - peceny

Vytisknout recept
Vajcia s cukrom, olejom a vodou slahame v mise slahacom. Pridame polohrubu muku s praskom do peciva. Hmotu rozotrieme na hrubsi plech vymasteny tukom. UVarime cokoladovy puding s cukrom podla navodu na obale a opatrne ho rozotrieme na cesto. Pecieme 20 az 25 minut v trube vyhriatej na 180 C. Potom rozmiesame dve kysle smotany s vanilkovym cukrom a dvoma lyzicami krystaloveho cukru. Po vybrati z truby potriebe teply mucnik smotanou a dame ho vychladnut.

4ks - vajcia
200g - krystalovy cukor
1/2hrnek - olej
1/2hrnek - voda
300g - polohruba muka
1ks - kypriaci prasok do peciva
1ks - puding cokoladovy
0,5l - mlieko
50g - krystalovy cukor
2ks - pochutkova smotana
1ks - tuk na vymazanie plechu
1ks - vanilkovy cukor
příprava - 20
vaření - 30
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila renatasingh

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account