šípkový džem
-
Francouzská Pissaladina, křehký slaný koláč, co chutná i za studena
KristinaGrey||Recepty
Francouzská Pissaladina, křehký slaný koláč, co chutná i za studena 1 ks Listové těsto1 ks Ančovičky v oleji1 hrnek...
-
Zdravá svačinka: Mrkvový koláč
MarkétaDivišová||Recepty, moučník
Zdravá svačinka: Mrkvový koláč 4 ks Vejce300 g Rostlinný olej200 g Třtinový cukr400 g Hladká mouka2 lžíce Jedlá soda1...
-
Blbouni – sladké kynuté knedlíky
LucieLízlerová||Recepty
Kunuté těsto mnohé straší, ale není čeho se bát. Kynuté knedlíky jsou tradiční jídlo které bylo oblíbené i v...
-
Snídaně po francouzsku: Croque Monsieur recept
KristinaGrey||Recepty
U tohoto receptu hraje hlavní roli toastový chléb, francouzský sýr Gruyere, dijonská hořčice, poctivá šunka a farmářské mléko s vejci. Jak na...
-
Zeleninové rizoto s uzeninou
Jaroslava Korpášová||Recepty
Jídlo, které dělávala často moje babička, když byla nadúroda letní zeleniny a na které jsem si vzpomněla, když jsem...
-
Losos v lístkovom ceste
Monika Galgócziová||Recepty
Losos v lístkovom ceste 500 g chladené lístkové cesto600 g filet lososa bez kože250 g mascarpone180 g babyt špenát180...
-
KAPR NA ŠLEHAČCE
DagmarKostenková||Recepty
KAPRA VYKOSTÍME, TAK JAK TO DĚLAJÍ KUCHAŘI, KTERÍ TO UMÍ, TO ZNAMENÁ ODKROJÍME KOLEM PÁTEŘE A UDĚLÁME PLÁT, NAKRÁJÍME...
-
Zemiaky s bryndzou a jarnou cibuľkou
SilviaMatúšková||Recepty
Zemiaky ošúpeme a nakrájame na malé kocky. Následne zemiaky uvaríme do mäkka. Na panvici rozpustíme maslo a pridáme nadrobno...