Sněhové pusinky - aneb co se zbylými bílky

Vytisknout recept
Bílky vyšleháme dotuha - postupně zašleháme všechen cukr a citron ze solí až dokud nevznikne opravdu tuhý sníh, který tvoří špičky - ten pak zdobícím sáčkem klademe na plech a sušíme při 90ti stupních 1 a půl hodiny - pak necháme ve vychladlé troubě zcela vychladnout a je to dobrota - dá se jíst jen tak, či použít na zdobení linckých koleček.

2ks - Bílky
100g - Cukr krystal
1lžíce - Cukr moučka
6kapka - citronová šťáva
1špetka - Sůl
příprava - 30
vaření - 190
Kategorie Cukroví
Porce 0
Uvařila SIPEJI

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account