Piškotová buchta s jablky

Vytisknout recept
1. Jablka oloupeme, nastrouhame na plátky a posypeme cukrem a skořicí.
 
 
2.Bílky oddělíme od žloutků a vyšleháme tuhý sníh, během šlehání přidáváme po částech cukr. Do tuhého sněhu pomalu vmícháme po jednom žloutky, nastrouháme citr.kůru a dle chuti můžeme i pár lžic Granka. Jako poslední pomalu vmícháme hladkou mouku.
3. Hotové těsto vlijeme na plech na kterém máme pečící papír.
4. Poklademe jablky a dáme péci na cca 35 minut - ale pro jistotu kontrolujeme 🙂 
Ten kdo holduje zdravému životnímu stylu - jako např. JÁ 🙂 může vše nahradit zdravější formou. Mouka celozrnná, cukr třtinový, skořice a citrón v BIO kvalitě.
 

4ks - Jablka
250g - Mouka hladká
250g - Cukr krystal nebo písek
7ks - Vejce
ks - skořice dle chuti
ks - kakao dle chuti
ks - citrónová kůra dle chuti
příprava - 10
vaření - 25
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila Zdeňka Zajíčková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account