Rychlý koláč

Vytisknout recept

Postup přípravy

Veškeré ingredience na těsto smícháme. Mléko dáme podle potřeby. Dáme ho tolik, aby těsto šlo vylít na plech. Těsto rovnoměrně rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem.

Ovoce dle sezóny(rebarbora, třešně, jahody, rybíz atd.) omyjeme a nasypeme na těsto. Nakonec si z másla(2 lžíce), cukru(4 lžíce) a mouky(hrubé 5 lžic) vypracujeme drobenku, kterou posypeme na celý koláč.

Pečeme ve vyhřáté troubě na 170 °C asi 20 - 30 minut.

0,5hrnek - Olej
ks - Mléko dle potřeby
4ks - Vejce
1ks - Prášek do pečiva
2hrnek - Mouka polohrubá
1hrnek - Cukr
1hrnek - Bílý jogurt
příprava - 15 minut
vaření - 25
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila AničkaNowaková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account