Steak z tuňáka a brokolicí

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 25 minutes
Čas vaření 20 minutes
Porce 0
Uvařila HelenaSvatková

Ingredience

  • 2 ks Steak z tuňáka žlutoploutvého
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř
  • 2 lžíce Olivový olej
  • 2 ks Alobal

Instrukce

  •      Steaky tuňáka z obou stran osolíme, opepříme a potřeme olivovým olejem. Opečeme z obou stran v grilovací pánvi tak, aby zůstal středně propečený. Přendáme na talíř, přikryjeme alobalem a necháme krátce odpočinout. Já ho mám ráda více propečený, ale záleží jak to má kdo rád. Přendáme na talíř, přikryjeme alobalem a necháme krátce odpočinout. Já si dávám jako přílohu brokolici a manžel brambory. Oba máme rádi koprový dip, bez kterého se neobejdeme u tuňáka, lososa a tresky tmavé.
     
         
     
     

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account