Plněný hermelín
Ingredience
- 2 ks Hermelín
- 1 lžíce Máslo
- 1 lžíce Lučina
- 1 lžíce Vlašské ořechy
- Sůl
- Pepř
- 1 stroužek Česnek
- 2 lžíce Petrželka
- 16 plátek Salám ( např. vysočina, poličan, paprikáš)
Instrukce
- Recept vhodný k vínu a slanému pečivu při posezení s přáteli radí Arowana!Odkrojíme vrchní část hermelínů, abychom vytvořili kastrůlek a pokličku. Lžičkou vydlabeme vnitřky sýrů a v misce je utřeme s máslem, lučinou, sekanými ořechy, utřeným česnekem, nakrájenou petrželkou, solí a pepřem. Na dno sýrů dáme kolečka salámu, na ně hermelínovou pastu a navrch zbylý salám. Přiklopíme a zabalíme do alobalu. Po dvou dnech podáváme nakrájené na dílky.Vhodné k vínu a slanému pečivu při posezení s přáteli.