Lásku a vášeň k přírodě, vaření a zdravému životnímu stylu jsem si budovala od raného dětství. Vyrůstala jsem na vesnici v Pošumaví, kde vládly staré tradice, podporovala se soudržnost a ženy spojovalo nadšení a tvůrčí nálada. Kreativita se ve mně tak zakořenila, že dnes je mým každodenním chlebem.
Věřím, že štěstí vychází zevnitř každého z nás. Neustále vylepšuji svůj život, studuji, učím se novým věcem a získávám inspirativní zkušenosti. K lásce k vaření mě přivedla moje babička, která uměla využívat darů z přírody a zastávala osvětu, že tělo funguje tak dobře, s jakou péčí se o něj staráme zevnitř i zvenčí. Naučila mě Desateru, jak se cítit báječně každý den a to jsem přijala jako svou životní filosofii.
Mám právní vzdělání se zaměřením na průmyslové vlastnictví doplněné studiem cestovního ruchu. Pracuji jako „pravá“ ruka šéfa. Jsem zapisovatelkou, kreativní ředitelkou a mystery guest.
Ráda cestuji, poznávám nové kraje a zvyky. Cením si dobrých přátel, kvalitního jídla a své práce.
Mou vášní je zdraví a zdravý životní styl. Věřím, že pocit štěstí vychází rovněž z pevného zdraví. To je základem bohatého, naplněného, spokojeného života a dlouhověkosti.
Moje práce pro mě znamená…..
……každodenní poznávání sama sebe
Jak sama sebe vidím za deset let?
Jako zdravou, šťastnou, naplněnou a úspěšnou ženu žijící v harmonickém vztahu. A to v partnerském i pracovním.
Když potřebuji zlepšit náladu, co mi pomůže?
Dobrá kniha. Mám pár osvědčených autorek, které mě prostřednictvím svých románových hrdinek dokáží vtáhnout tak do příběhů, že ztratím ponětí o čase a spolu s ním se rozplynou i chmury nad občasnou prohrou.
Která žena je mým vzorem?
Maminka. Věnovala mi život a obdarovala velmi cenným materiálem. Být neustále optimistická, činorodá a vystačit s málem. Je to velmi houževnatá žena se smyslem pro spravedlnost a vytrvalost. Celý život do své práce vkládá srdce, duši a hledá v ní smysl a poslání.*heart*
Muži pro mě znamenají….
Výzvu dokázat svou sílu a odvahu, možnost projevit své vášně a šanci být jim rovnocennou partnerkou.
Co mi zaručeně udělá radost?
Šálek lahodné kávy.
Co pro mě znamená opravdová vášeň?
Překonávat sama sebe a jít za svými sny.
Kdybych měla jeden den pro sebe, co bych dělala?
Zašla si zacvičit jógu.
Jaké je moje životní motto?
„Vezmi osud do vlastních rukou a vytřes z něj život“. (Louisa May Alcott)
Čeho se nejvíce bojím?
Strachu. Nejlepším lékem na jakékoliv obavy je připustit si jejich existenci a po malých dávkách jim vycházet vstříc. Pramen strachu nenechat rozvodnit do nezkrotné řeky.
TOP recept? Mám jich hned několik, které jsou zaručené a fungují.
Na zářivou pleť: zdravé a zářivé pokožce prospívají omega3-mastné kyseliny. Pravidelnou aplikací výživné masky brzy poznáte, jak vaše pleť bude zářit zdravím, krásou a mládím. Výživnou omlazující pleťovou masku si vyrobíte:

    ½ avokáda
    1 PL CHIA mouky (semínka jednoduše vložte do robotu a mixujte na jemný prášek)
    Kapku kokosového oleje

Do misky dejte vydlabanou dužinu z avokáda, CHIA mouku a zakápněte extra panenským kokosovým olejem. Rozmíchejte do hladké konzistence. Naneste na dokonale očištěný obličej a nechte působit 15 minut. Moje doporučení: po nanesení (jakékoliv) masky na obličej si lehněte a relaxujte. Podpoříte tak účinky a sílu látek obsažených v pastě.*enzo*

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account