Samozřejmě, že chceme, aby naši domácí mazlíčci byli krásní. Každý z nás má jiný styl, který se zrcadlí také na psovi. Ne nadarmo se říká, že jaký pán, takový pes.
Začíná to u plemene psa
Už jenom výběr konkrétního plemene vypovídá mnohé. Vždyť právě konkrétní plemeno určuje nejenom povahu, ale také velikost, vzhled psa. Určuje také to, jak bude vypadat srst psa.
A právě srst psa by měla být rozhodujícím faktorem při výběru konkrétního střihu neboli psího účesu, v ideuálním případě je ale podstatné rozhodnutí ještě předtím. Srst psa totiž určuje, zda je pes vůbec vhodný pro stříhání anebo ne.
Zatímco některá plemena jsou pro stříhání absolutně nevhodná, další plemenům, zejména psům, zejména psům s kadeřavou nebo hedvábnou srstí stříhání neublíží naopak. Nejde však jenom o vzhled, stříhání srsti psa také zjednodušuje péči o srst chovatelům, už jen kvůli čištění.
Každé srsti, resp. každému psovi přijde vhod vyčesávání. Individuálně pak budou vyhovovat konkrétní vyčesávací pomůcky. Takovou vyčesávací pomůckou je i furminátor, speciální hrablo na chlupy.
Klasický furminátor má kovovou hlavici, existuje však i hrablo s jemnější plastovou hlavicí – najdete ho pod značkou Foolee Easee.
A POZOR!
U KOCOURA JSME PŘIPRAVILI SOUTĚŽ O VYČESÁVACÍ HRABLO
Vyčesávací hrablo Foolee Easee je aktuálně výhrou v naší adventní soutěži.
Soutěž probíhá na Facebooku TADY… 

Zapojíte se do soutěže? Je to snadné!*heart*

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account