Osmapadesátiletá Simone Simmons byla osobní přítelkyní princezny Diany. Za jejího života se s ní často scházela a vykládala jí karty. Věštkyně přitom tvrdí, že dokáže s duchem princezny Diany hovořit a často se s ním o mnohých věcech radí. Nedávno jí princezna ze záhrobí přinesla nepříjemnou zprávu. Princ Harry se prý za tři roky rozejde s manželkou Meghan Markle. Ačkoli už spolu – podle ní – čekají prvního potomka.
Harry se manželstvím s Meghan konečně dočkal prvního šlechtického titulu vévoda ze Sussexu, krom toho mu královna v den svatby dědičně udělila tituly hrabě z Dumbartonu (ve Skotsku) a baron z Kilkeelu (v Severním Irsku). Podle Simmons sice s Meghan zplodí dvě děti, ale pak se rozejdou.
„Dávám jejich manželství dva a půl až tři roky. Nechci ho vidět silně zraněného a Harry nebude tušit, co ho zasáhlo, až na to dojde. Je teď po uši zamilovaný. Harry je ale ztělesněním Diany, je uvnitř také velmi citlivý,“ svěřila Simmons deníku The Star. 
https://www.odhaleno.cz/hollywood/clanky/35235/Vestkyne-a-kamaradka-princezny-Diany-tvrdi-Princ-Harry-se-za-tri-roky-rozejde-s-manzelkou?fbclid=IwAR0p3098Vt55HR_6ew7i2V5GWsv2T3lS1QOjrSATWbDPhj_aF62VUg7jQmo
 
A jak jste na tom vy? Věříte kartářkám? Podle mě si vás otypují, a pak řeknou, co chcete slyšet. Mně jedna řekla, že příští rok potkám toho pravého muže. Já jsem pak následně tomu muži věnovala veškerou energii, myšlenky. Takže věřím kartářkám a podobným vědmám.
 

 

Zdroj: https://www.odhaleno.cz/hollywood/clanky/35235/Vestkyne-a-kamaradka-princezny-Diany-tvrdi-Princ-Harry-se-za-tri-roky-rozejde-s-manzelkou/fotky#imageid=454171
 
 

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account