Hleďme si svého… – na úterý 02.10.18
 
Myslím, že když tento den pojmeme jako úplně normální, bez jakýchkoliv ambicí a snah o dosažení nějakého cíle, tak to všechno bude v pořádku. Sešlo mnoho nepříznivých vlivů v jednom dni. Na druhou stranu je lepší, že jsou pohromadě, než aby působily každý jindy. Takže, co že nás všechno potká?
 
Denní téma je ničení. My už víme, že to samo o sobě není nijak negativní, protože i takový den lze využít. Tentokrát bych ho však vynechala. Působí vliv neblahé hvězdy “nemoci/kalamity” a ta zvyšuje riziko úrazu. Stejně tak ale působí nepříznivě v partnerství a milostných vztazích.
 
Den, kdy Ohnivý Zajíc stojí proti Kovovému Fénixu, je dnem měsíční kolize. Ta přináší faktory, které nám znepříjemní především dodržení krátkodobých termínů, pokud se do práce pustili v takový den. Další okolnosti, které se mohou projevit, přináší nepříjemnosti spojené se zákonem nebo pomluvami.
 
‼️A ještě jedna věc – výše zmíněné je pouze obecná charakteristika dne. Váš osobní horoskop může do daného dne vnést další aspekty. Obzvlášť, pokud hledáte vhodný den k určitým aktivitám.
 
Rádi byste uměli své dny využít na maximum? – www.SkolaPetiPrvku.cz/kurzy
www.TerezaPyrchalova.cz
 

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account