Petra nám v představí metodu EFT. Přečtěte si její inspirující článek a v případě jakýchkoliv dotazů ji neváhejte kontaktovat!

Jak zvládnout psychiku pomocí jednoduché metody

O POČASÍ A O MOŽNÝCH ZMĚNÁCH…
Ráda bych využila počasí uplynulých dní, konkrétně, pokud si vzpomenete na poslední březnový den, abych vám na něm připodobnila naši psychiku, náš pohled na život, naše přesvědčení, předsudky a strachy, v nichž se střídavě ukáže odvaha, akce a spokojenost. Představme si, jak jsme vyrůstaly. Kdo nás obklopoval, kdo pokládal základní kameny našeho myšlení. Naši rodiče, prarodiče, příbuzní a přátelé, autority, pedagogičtí pracovníci nejprve v mateřských školách a následně v celém školském systému. Samozřejmě, že měli, v tom, co nás učili, pravdu. Jim to taktéž vštěpovali a tvrdili jim podobné. My na rozdíl od nich žijeme v době, kdy máme větší možnosti rozhodování, začínáme si uvědomovat, že si sami můžeme zvolit směr, jakým se bude náš život ubírat. Jenže jsou tu ona přesvědčení, relativní pravdy pohledu na svět, velikánové naší historie, kteří postavili hranice opevnění naší mysli, a kteří zůstávají neměnnou proměnnou, nebo snad ne?

Člověk se nikdy nezmění, historie byla taková či onaká, musíme šetřit, nikdy nemáme vše, když se něco hodně daří, tak přijde něco špatného. Je vám alespoň jedno tvrzení povědomé, vymyslely byste spoustu dalších? Pak víte, o čem mluvím. Ale nezapomínejte, že každá pravda je relativní, vždyť Zeměkoule nebyla vždy koulí, nýbrž plackou :-). Jenže jak zbortit ty hranice v hlavě, jak si od těch přesvědčení pomoci?????
Zde se nabízí pomoc metodou EFT. Aby vám to přišlo alespoň trochu uvěřitelné, podívejte se z okna. Jaká zákonitost poukazuje na to nebo umožňuje to, aby v jedné chvíli venku padaly kroupy, v druhé chvíli svítilo sluníčko, ve třetí padal sníh, ten vystřídaly zase kroupy, potom zase déšť, slunce, kroupy, slunce, vichřice, slunce, blesky…a to vše v jeden den. I soudní precedens je vždy poprvé. Proto uvěřte…uvěřte, že to jde, že změna je možná, nechte zbořit hranice ve vaší hlavě, nenechte se omezovat přesvědčeními, strachy, tvrzením a diagnózami lékařů. A žijte život dle svého scénáře.

Pokud byste rády zbořili nějaké hranice vaší mysli, ráda s vámi budu pracovat.
Zaujal vás tento článek a rádi byste dostávaly mé články pravidelně? Zanechte mi svůj email a navíc jako bonus získáte EFT manuál ZDARMA. Budu s vámi v kontaktu 🙂
Sledujte mé akce a navštivte ty, jejichž téma vás zaujalo. Hranice se bourají po malých částech, než spadne celá zeď.

Zdroj foto:Pixabay.com

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account