Brigáda v tiskárně a odpočinek na plný plyn!

Další várka od Haniny, jak se nezbláznit. 🙂 Čtěte a inspirujte se!
Tak už jsem na to přišla moje milé maminky 😀

Teď byl státní svátek. Starší dítko si vzala v neděli v poledne býválá tchýně – mimochodem je naprosto super a to doopravdy a mladší jsem nechala na hlídání tatínkovi – vzal si v pondělí dovolenou, takže si udělal víkend v týdnu (o normálním víkendu byl v práci) a tak jsem kývla na kamarádčinu nabídku a šla s ní na brigádu do tiskárny. Můžu o sobě říct že jsem manuálně zručná, i když jsem nikdy takovou práci nedělala a práce se nebojím, a tak jsem se těšila. AAAA splnilo to má očekávání 🙂 ODPOČALA JSEM SI.

AŤ ŽIJE BRIGÁDA!!!
Sice jsem vstávala ve čtyři ráno – ale počkat, to vstávám i tak, protože mladší se v tuto dobu obvykle budí. Sice nevím proč ale prostě budí a tím budí i mě a já pak většinou nemůžu zabrat. Hodinu na to vstává přítel do práce takže už z toho spánku nemám nic. Nevadí. Vstala jsem oblékla se a šlapala do vedlejší vesnice, pěkně pěšky, na vlak. Směna začínala v šest a já s kamarádkou končila o půl paté. Domů jsem dorazila v šest. Ale za ty dva dny, co jsem sice makala jak šroubek a byla fyzicky unavená, jsem si neuvěřitelně psychicky odpočinula a nabila baterky 🙂

Je pravda, že je potřeba mít chlapa o kterém víte, že když s ním necháte vpodstatě dva dny o samotě dítko, nezpůsobíte ani jednomu psychickou újmu a i vaše domácnost (samozřejmě po předchozím upozornění že se nehodláte vrátit a začít novou úklidovou směnu) bude víceméně ok. Což naštěstí až na pár detailů mám. I když se s vámi podělím o jednu úsměvnou historku z těchto dvou dní:

Jedenkrát za 14 dní nám vyvážejí popelnice. No tak jsem ji vyvezla z domu na místo, kde si páni popeláři vezmou a vysypou, no a můj drahý mi v pondělí sdělil že NEVÍ, která byla ta naše. Nějak jsem tomu moc nevěnovala pozornost, neboť jsem byla celkem grogy a říkala si, že kdyžtak pro ni zajdu ve středu. Noo jaké bylo ale včera mé překvapení, když mi drahý sděloval, že jednu přivezl a proč proboha jsem to nešla zkontrolovat už ten den, kdy mi o tom říkal, jestli je to naše popelnice. Nutno podotknout, že s námi bydlí už dva a půl roku a popelnici jsem dala za úkol jemu – přece se s tím nebudu tahat, když on je chlap. No a jak vidno, tak si za tu dobu nezapamatoval, jak vypadá naše popelnice, protože ta co přivezl ROZHODNĚ NENÍ NAŠE. Chudák ten soused co si šel pro svou popelnici a nenašel ji tam 😀 Zaplať pánbůh že jsme na vesnici a zas se to tak neřeší. Každopádně až příště budou vyvážet popelnice tak pro prázdnou musím jít

JÁ a hlavně nesmím zapomenout ji označit číslem domu, aby se drahý už příště nepomýlil 😀
Takže moje milé, pokud máte pocit, stejně jako já, že už vám to přerůstá přes hlavu a máte aspoň trochu schopného chlapa, tak šup na nějakou tu brigádu, i když jen jednorázovou.

NEUVĚŘITELNĚ SI U TOHO ODPOČINETE.
Samozřejmě si nesmíte připouštět myšlenky na to co se doma děje. KDYBY BYLA VELKÁ KRIZE ONI BY VOLALI, tomu věřte 😀
Mějte se krásně!
Vaše Hanka 😛

Zdroj foto: Pixabay.com

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account