Včera jsem měla možnost poznat úžasnou mladou slečnu a nahlédnout do jejího životního příběhu.

Vánoční čas jako příležitost k odpuštění a lásce

Chtěla bych se s Vámi podělit o jeden důležitý moment, ke kterému došlo a který si myslím je důležité připomenout nám všem.

Neznáme dne ani hodiny u těch, kteří patří do naší rodiny nebo přátel/nepřátel a tak bychom měli, i když je to možná hodně bolestivé, přijmout je takové, jací jsou, proměnit svou zlobu ve smíření a vykročit ke sblížení.

Chápu, že někdy jsou křivdy hluboce zakořeněné a i já sama si musím zamést před vlastním prahem, aby opravdu bylo v mých vztazích čisto, ale nestojí nám za to, abychom, až přijde čas odchodu našich blízkých, litovali toho, že jsme jim neodpustili a nedali jim najevo naší lásku.

Slečna má ještě spoustu času k vykročení do smíření s tím, s kým potřebuje, ale zažila jsem hodně příběhů, kdy, bohužel, už bylo pozdě.

Proč Vám píšu takovou věc právě nyní? Možná protože toto roční období vyzývá k bilancování a prozkoumávání našeho nitra. Přestože jde jen o číslo, nový rok, tak naše mysl ví, že přichází změna. Něco nového, nové možnosti, nový start. A možná právě toho bychom mohli v tento čas využít.
Podívejte se do svého nitra a hledejte, které vztahy jsou právě těmi, které je potřeba osvobodit od zloby, nepochopení a záště. Stejně to nejvíce ubližuje nám samým. Drží nás to energeticky zpátky, a i když se snažíme o vnitřní harmonii a mír, nemůžeme ho však dosáhnout.

I sebemenší kousek zloby v našem srdci, způsobuje disharmonii. A podobnou věc tím způsobujeme u těch, které máme za ty zlé. Aniž bychom si to uvědomovali, vysíláme k nim negativní energii. Někdy to samozřejmě děláme vědomě a o to snad hůř, ale někdy se to prostě děje nevědomě. To, co k nim vysíláme, je také energeticky ovlivňuje. Je to jako kletba, kterou na ně uvalujeme, ale zároveň i na sebe.

Držíme nás v nízkých energiích a vlastně si vědomě bráníme v růstu a Lásce.
Pročistěme tedy své vztahy. Starý rok odchází a nový rok přichází, pomalu, ale blíží se. Zanechme tedy v něm ty staré vzorce, negace a vše, co nás brzdí. Třeba i strach, překonat sám sebe a jít si za svými sny a vykročme do odpuštění tak, abychom ten Nový rok a celý následující prožívali v Lásce, míru a vnitřním klidu.
Krásný vánoční čas, plný ochoty odpouštět a propouštět… *heart*

Zdroj foto:Pixabay.com

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account