Žiju krásný život po boku mé úžasné holčičky

Kdyby mi někdo řekl před rokem, že budu mít krásnou zdravou holčičku, nevěřila bych. Kdyby mi někdo řekl, že nebude mít úplnou rodinu, nevěřila bych. Kdyby mi někdo řekl, že budu místo radostných okamžiků prvních měsíců s miminkem řešit rozvod, nevěřila bych.

Dnes je vše jinak, než mělo být a já mohu jen říci: Žiju krásný život po boku mé úžasné holčičky a náš pejsek střeží hrdě každý náš krok. Jediné, co je v přítomnosti důležité, mám každý den v náručí a užívám si každý okamžik pokroků a změn. Jsem hrdá a pyšná. Jdu vpřed se vztyčenou hlavou a věřím, že osud nám nadělí ještě spousty štěstí.

Třeba jednou najdu někoho, kdo bude pyšně stát po mém boku a připojí kousek sebe do našeho kouzelného světa plného her, zábavy a smělých plánů do budoucna. Nesmutníme, neteskníme. Zvládáme vše i díky spousty úžasných přátel a skvělé milující rodině.
Nemá cenu cítit zlost, nenávist či zášť. Každý je svého štěstí strůjce a když netouží být s námi, ať jde a žije podle svého uvážení.

Mám v srdci klid, pokoj a v duši místo pro spoustu milujících lidí. Věřím, že když rozdám úsměv, lásku a nadšení, vše se vrátí dvojnásob. Zamávám minulosti, zavřu špatná vrátka a otevřu nové dveře plné nových lepších příležitostí.

Dnes jsem podepala rozvodové papíry. Je to konec jednoho příběhu dvou mladých lidí, kterým to nevyšlo, ať už je důvod jakkýkoli. Nemá cenu plakat nad rozbitým hrncem. Mám šanci psát jiný příběh, lepší, šťastnější. Poučena a posílena ranami osudu jsem vkročila do budoucnosti plná elánu. Našla jsem samu sebe a vím, co je pro mě a mé děti důležité. Každé radosti prožívám s větším nadšením a jsem zdravá silná, a jak dnes říká spostu lidí, krásná žena.

Za další rok může být vše jinak, důležité je věřit v lepší zítřky a nechat minulost spát.
Jsem matka, dcera, sestra a kamarádka. A co víc, jsem žena!!!

Zdroj foto:Pixabay.com

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account