Proč OK Gel patří do každé domácí lékárničky

OK Gel – miluju! Opravdu…  je tak skvělý pomocník, že jej nosím pořád u sebe. Ale nebylo to tak vždy – někdy jsem zapomněla a znáte zákon schválnosti? Zrovna když jsem jej neměla, tak jsem ho nutně potřebovala! Zvlášť když se mi začal dělat opar, řízla jsem se nebo bouchla a dělala se mi mega modřina, nebo když mi začínala rýma  ( to si dávám na štětičku gel přímo di nosu- hluboko až ke kořenu, párkrát zopakuju během dne a je po rýmě)! A to nás na zdrávce učili, že neléčená rýma trvá týden a léčená 7 dní 

 Doma máme otevřené gely vždy minimálně 3. Také je mám doma v obou koupelnách – přidáváme jej k pastě, zbavil nás zánětů dásní a ještě bělí zuby a přitom nepoškozuje sklovinu.

Gel mě zachránil, když jsem kojila a dostala jsem zánět do prsu. Rychle jsem zarudlý pruh mazala a mazala. Na noc jsem si udělala zábal ( dala na gel igelit a pak látkovou plenu). Nejen, že mi ustoupila teplota, ale zarudnutí bylo o polovinu menší! Druhý den jsem pokračovala a třetí den byl zánět fuč! Bez antibiotik, bez prášků na teplotu a od bolesti… A  kojila jsem dál!

Zánět do prsu při kojení jsem totiž dostala i u prvního syna. Tenkrát jsem skončila se 40tkami horečkami, s antibiotiky, probiotiky a také s kojením. Syn totiž odmítal pít z prsu, mléko bylo cítit po ATB a díky dlouhotrvajícímu zánětu bylo horké…

Ale u druhého syna jsem díky gelu kojila do 3a půl roku. Toho jsem zase nemohla odstavit..  Zánět do prsu se mi pak vrátil v období kojení ještě 5x! A vždy jsme to vyřešili s gelem ( pokud dostane kojící maminka zánět do prsu, velice rád se vrací – stačí malé ofouknutí).

A teď si spočítejte, kolik peněz jsem ušetřila: peníze za antibiotika, probiotika, léky na horečku a bolest, poplatky za lékaře a recept ( tenkrát se ještě platily) a pokud bych přestala kojit, jako u prvního syna, tak 2-3 tisíce měsíčně za Sunar? Nebo kolik teď stojí umělá výživa?
A to je jen jeden z potíží, které gel umí!

Co všechno OK gel umí řešit?

Odřeniny, řezné rány, opary, afty, kuří oka, mozoly, poševní záněty, prořezávání zoubků u dětí i zubů moudrosti u dospělých, hemoroidy, křečové žíly, záněty kůže, prsu, proleženiny, bércové vředy, akné, jizvy, rýma, zánět uší, bolest svalů, bolest hlavy, zarůstající nehty, boule, záněty dásní, krvácející dásně, bolesti zubů, bolest v krku – počínající angína i rozběhlá, propichování uší – náušnice, po peercingu, popáleniny, štípnutí hmyzem nebo bodnutí včelou, vosou, klíšťata (stačí dát gel a čekat – pak jen lehce vytáhnout – gel zároveň místo skvěle zdesinfikuje), jde z něj udělat kapky a dávat na zánět očí, spojivek.. atd. Kdyby jste na každý z těchto potíží měli kupovat masti nebo léky, tak by Vám 5.000,- nestačilo.
Gelu stačí malé množství a vydrží Vám hodně dlouho. Pro nás je prostě nepostradatelný! Pište si o něj nebo rovnou objednejte zde.

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account