Jak působit přitažlivě a vstřícně

Milé Ženy sro, přináším vám již předposlední blog na téma, které se věnuje maximálnímu zatraktivnění pro muže. Co žena může, co naopak nesmí..
Jsem potěšen, že vás téma zajímá a děkuji za vaše ohlasy. Pokud bych pomohl alespoň jedné z vás, tak jsem spokojený.
 
Jmenuji se David Zábrž  a vystudoval jsem vysokou školu s tématem Řízení lidských zdrojů, ve volných chvílích studuji zahraniční analýzy týkající se interpersonálních vztahů. Abych pomohl také ženám, které nás zatím nevyzkoušely – naši seriózní agenturu, přináším Vám několik rad v etapách – vždy čtyři body ve čtyřech článcích. Dnes již 3/4.
 
Píši to na rovinu, bez zastírání tak, jak jsem to během let, kdy jsem sledoval mezilidské vztahy, napozoroval. Budu psát pravidelně o těchto bodech, dnes ty tučné:

1. GENTLE-women
2. Nechte se vést
3. Hospodyňka
4. Otevřenost
5. Chvalte
6. Sociální
7. Energie
8. Úsměv
9. Buďte empatická
10. Placení
11. Polibek
12. Vlasy
13. Nálady
14. Nepodceňujte se
15. Chlapy jsou neřádi a tak jsem sama
16. Rizikové partie a jak je schovat

9. Buďte empatická
Moderní slovo. Spousta lidí tvrdí, že tuto vlastnost ovládají, ale opak je pravdou. Sledujte, jak se s vámi na rande chová, co cítí, co mu dělá dobře, co ho baví, co rád jí a jak se při čem tváří. Zkuste se do něj maximálně vcítit. Není to mnohdy jednoduché, na druhou stranu, všichni mají obdobná přání. Vyvolejte v něm pocit, že vás téma, o kterém hovoří opravdu zajímá. Hledejte společná témata k diskuzi.

10. Placení
Muži platí. U prvního rande je to téměř dáno zákonem. To však neznamená, že nevytáhnete peněženku, že mu nenabídnete půlku, že neslíbíte, že to příště platíte vy a že mu opravdu srdečně nepoděkujete!! Na tohle velice apeluji, jelikož spousta žen to bere jako samozřejmost. I muž by to tak měl brát. Nicméně pokud během vašeho setkání vnímá každý váš pohyb, tak je to právě teď – při placení! Není nic horšího, než že přijde číšník s účtem a vy sedíte a jen hledíte, div, že se málem nepodíváte, kolik teda platí. A nakonec? Ani nepoděkujete?! I kdyby to bylo to nejtrapnější rande, tak poděkovat fakt musíte, je to slušnost.

11. Polibek
Polibek na veřejnosti již dávno není tabu. Necinkáme už klíči na náměstí a policie se už dávno nejmenuje Veřejná bezpečnost. Běžte s dobou, a pokud cítíte sympatie, dejte mu pusu i na veřejnosti. To, že s vámi tráví čas, znamená, že jste mu minimálně sympatická, pokud ve vás nevidí ještě něco víc. Takže se nebojte, políbit ho na veřejnosti. Pokud by jste ho políbila diskrétně v parku, tak proč ne na ulici? Není to ten samý polibek? A navíc, vždyť jsou muži egoisti a budou velice potěšení, pokud ho políbíte před lidmi.

12. Vlasy
Obecnou a základní pravdou je, že se mužům líbí dlouhé vlasy. To co píši není status quo, kterého se drží všichni muži. Jen píši o většině. A většina prostě má ráda dlouhé vlasy, nejlépe po vaše bradavky. Delší ne, ať nevypadáte zase jako náctileté děvče. Hustota vlasů v mužích vyvolává měřítko vašeho zdraví. Vím, že to neovlivníte, ale opět ze statistik vychází, že čím máte hustější vlasy, tak vypadá vaše lůno zdravěji a připraveno k početí. Co se týká úpravy, vy sama víte, co vám se libí nejvíce. Vlasy do „drdolu“ si dejte, pokud chcete vyvolat pocit nevinnosti a zranitelnosti. Rozpuštěné vlasy jsou však nejlepším řešením pro každou příležitost.

Naše agentura pomáhá osamělým ženám, naši gentlemani je doprovází na různé kulturní akce, plesy, hostiny, narozeniny, apod. Za tu dobu jsme se staly odborníky přes mezilidské vztahy a etiku. Nyní proto připravujeme konferenci: Trendy ve vystupování na veřejnosti, Ženysro mají významnou slevu z 2 200 Kč na pouhých 360 Kč!! Tak se přihlašte www.mujznamy.cz/akademie.

Dámy, v případě dotazů se neváhejte obrátit přímo na mě na emailu da***@mu******.cz nebo na moji kolegyni Elišku, která se zde s Vámi čas od času dělí o naše zážitky s klienty.

Zdroj foto:Pixabay.com

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account