Efektivní úklid s Univerzálem: Jeden prostředek pro všechny povrchy

Dnes si dáme hodinu matematiky s mým oblíbeným uklízecím prostředkem Univerzálem.
Tento poklad se prodává v litrovém balení a stojí 226 Kč. Kdo by chtěl nakupovat ještě levněji, tak může nakouknout na web www.lehkyuklid.cz. Ale co je podstatné, jak už slyšíme z názvu, je tento produkt univerzální. Tedy dokáže během úklidu nahradit většinu úklidových prostředků. Takže na běžný úklid již nebudete potřebovat deset různých lahviček za spousty peněz, ale postačí Vám jedna jediná. Odpadá věčné tahání úklidových prostředků z drogerie ( vše Vám doveze kurýrní služba až domů). A jako bonus nebudete zatěžovat naší planetu tuny zbytečných plastů.

Jak používat :
Do láhve s rozprašovačem: 1:9 tzn. 50ml koncentrátu + 450ml vody
Na použití do kbelíku: 15 ml koncentrátu na 4 litry vody

A jak je to s cenou úklidu:
pokud by jsme s Univerzálem pouze vytírali, tak z jednoho balení (1000ml) můžeme udělat 66 kbelíků. Takže pokud vytíráte jednou týdně, tak máte déle, jak jeden rok vystaráno. A pozor jedna dávka na vytírání vyjde pouze na 3,27 Kč. Pokud by jste chtěli vytírat ještě levněji, tak jedině octem. Jenže komu z nás vyhovuje potom ta vůně. Zatím co u Univerzálu si můžete vybrat z celé palety úžasných vůní – pomeranč,levandule, green, swifter, icefloat
Dále můžete dát univerzál do rozprašovače s vodou a máte během minutky vytvořenou celou flašku úklidového prostředku. Taková úklidová flaštička Vás vyjde na 10,80,- Kč. A teď mi řekněte, který úklidový prostředek na našem trhu seženete za tak úžasnou cenu, ještě s příjemnou parfemací, ekologický a ještě netestován na zvířatech.  tak proč nakupovat řadu jednorázových uklízecích prostředků, když zde máte vše v jednom a ještě za úžasnou cenu.
A pozor – z jednoho balení si tedy můžete postupně vytvořit 20 ks takových úklidových dávek. Když vezmeme úklízecí prostředky, které se běžně prodávají v obchodech, tak jsme u ceny cca 60,- Kč za balení. Takže za rok tímto způsobem ušetříte 984,- Kč. A to už stojí za zamyšlení. Proč zbytečně vyhazovat penízky, tak kde to není nutné.


Tipy a doporučení k dalšímu použití:
– K odstraňování samolepek – nanést neředěný a nechat působit.
– K vyhubení mšic a na postřik na pokojové květiny – postříkat roztokem z rozprašovače v poměru 25 ml univerzál 475 ml voda.
– Na mastné skvrny na oblečení,či na skvrny od propisky – neředěný nalít na skvrnu a nechat působit až do dalšího praní
– Celkově na skvrny – v kombinaci s Bio-Stainem výborně odstraňují většinu skvrn.
– Na sporák a kolem sporáku. Odstraní mastnotu.
– Nesmí se používat na neošetřené dřevo lakem či barvou.
– Naředěný v rozprašovači 50 ml univerzál a 450 ml voda použít na hrnce pokud je špatně umyje myčka
– Dopředu nastříkat zaschlé hrnce nechat působit a pak umýt či vložit do myčky.Nemusí se hrnce namáčet a zbytečně drhnout.
– Na praní kuchařského oblečení apod. v poměru 1:4 namočit a vyprat.
– Levandulová univerzál je výborný odpuzovač hmyzu.
– Přidávat k praní do pračky 20 ml univerzálu nechat projít prací cyklus na 60 a odstraní se černý mázek kolem gumy a odtokové hadice .
– Odstraní smůlu,neředěným umýt ruce a smůla je hned pryč.
– Odstraní černý olejový šmír z pracovního oděvu-(namočit) tak i z rukou
– Naředěný k čistění motoru a různých dílů od mazu.Ředění podle potřeby sami jak uznají za vhodné jeto individuální.
– Na pánve od oleje.Naředěným nastříkat nechat chvilku působit a pak opláchnout
– Na jakékoliv skvrny na koberci.
– Na pomalované zdi od voskovek od dětí. Záleží na barvě jakou je vymalováno.Jsou různé typy a složení a z každého nátěru to jde jinak dolů.
– Na umytí oken a rámů.
– Lze vytírat i tak, že do kbelíků dát čajovou lžičku+tři střiky z naředěného univerzál + antibakterial.
– Univerzál stříkat z ředící láhve na podlahu, kde je špína nebo flek a pak jen setřít vodou s antibakteriálem (než se kbelík napustím špína se uvolní)
– K myti auta
– Na vyčištění kartáčů na vlasy.
– Do vstřikovačů do auta, ale s tím opravdu opatrně!!!!Musí se dát opravdu kapka jinak to na skle dělá šmouhy.
– Pozor – pokud se přežene dávkování může podlaha po použití univerzálu lepit a či dělat šmouhy. Doporučuji buď snížit dávkování anebo přejít na speciální prostředek na konkrétní typ podlahoviny.
Lze s ním vytírat i mramorové podlahy.
– na odstranění smůly např. z podlahy – nanést, nechat působit, setřít. Na smůlu lze použít i gel s abrazivní složkou pro silně znečištěné ruce
A navíc je to skvělá aromaterapie, protože všechny varianty Univerzálu úžasně voní

Produkty můžete výhodně zakoupit ZDE
Uložit

Zdroj foto: Pixabay.com

1 Komentář
  1. Hanka Vránová 11 měsíců ago

    No, my jsme se teď chtěli pustit do generálního úklidu auta. Nakonec jsme ale s manželem naznali, že nejlepší bude když to tentokrát necháme na profesionálech. Zajeli jsme s autem tedy do https://www.united-6.cz/ Musím říct že to, co s interiérem auta udělali je opravdu neskutečné. Takto čisté to auto nebylo snad ani když jsme si ho kupovali. Zvenku také vypadá mnohem lépe.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account