TĚSNÉ OBLEČENÍ

– Pokud máme ve snu příliš těsné oblečení, znamená to, že jsme ve svém postoji příliš omezení nebo striktní v emocích, napjatí, svázaní. Může to také poukazovat na naše pocity zdrženlivosti nebo umírněnosti.  

– Také to může znamenat, že chceme ukázat své ženské křivky, že si přejeme ukázat své tělo sexuálně atraktivním způsobem.

Pro lepší pochopení se můžeme zeptat: V čem jsem zdrženlivá, umírněná? Snažím se být sexuálně atraktivní vůči někomu? Jsou moje postoje příliš striktní, přísné a kontrolující?

VRSTVY OBLEČENÍ

Když máme DŽÍNY NA JINÉM OBLEČENÍ, atd.: Horní vrstva symbolizuje to, jak se prezentujete ostatním, spodní vrstva znamená, že uvnitř se cítíte úplně jinak, nebo že skrýváte nějaké své vlastnosti, kvality nebo nedostatky, slabiny.

OBJEVIT SPODNÍ VRSTVU OBLEČENÍ: Když náhle objevíte spodní vrstvu oblečení, o které jste předtím nevěděli, znamená to, že jste si právě uvědomili něco skrytého ohledně vaší osobnosti.

Pro lepší pochopení se můžeme zeptat: Jaký je rozdíl mezí horní a spodní vrstvou? Uvědomuji si, že něco o sobě skrývám? Prezentuji se jinak, než se skutečně cítím? Objevuji kvality/vlastnosti, které jsem skrývala?

PŘÍLIŠ VYŠŇOŘENÉ/FORMÁLNÍ OBLEČENÍ

– Může to znamenat, že jste ve vztazích příliš obezřetní/ostražití. Může to také někdy poukazovat na vyhýbání se sexualitě.

– Také to může symbolizovat, že máme potíže ve změně přístupu nebo ve změně vlastního sebehodnocení.

 

Zdroj: vykladanisnu.cz

Foto: Pexels

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account