Muzikály naruby, tedy Josef Vágner, Jan Kopečný a Petr Ryšavý, právě dokončují poslední přípravy na svůj doposud největší koncert, a to 2. listopadu v O2 universum. Pánové však stihli také pokřtít kalendář na rok 2025 a představit plány na příští rok, které jsou tak trochu pohádkové.

Není tajemstvím, že Jan Kopečný, Petr Ryšavý a Josef Vágner jsou nejen kolegové, ale také velcí přátelé, kteří v covidové době přemýšleli, jak přitáhnout lidi zpět do divadel a celkově za kulturou. Tak vznikl projekt Muzikály naruby, který je momentálně nejpopulárnější muzikálovou show v České republice a překročil již i hranice k našim slovenským sousedům.

V loňském roce se uskutečnil velký koncert Muzikálů naruby ve Velkém sále Lucerny, který přenášela také televize. A jelikož zájem ze strany diváků je značný a všechny koncerty, kterých jen v letošním roce bylo na 70, jsou vyprodané, vyvstala otázka, co dál. Odpověď? Dosud největší koncert Muzikálů naruby 2. listopadu v O2 universum. „Letos jsme odhalili i nové dimenze toho, kde všude se mohou Muzikály naruby objevit. Máme za sebou koncerty v amfiteátrech, na nádvořích zámků a dalších zajímavých místech, kde nás navštívilo tisíce lidí a sezona vyvrcholí koncertem v pražském O2 universum. A toto velké sousto můžeme považovat za vyprodané,“ uvedl Josef Vágner.

Foto: se souhlasem Kristýny Solničkové (Ženy s.r.o.)

Z pohádky do pohádky

„Ve stejném duchu co do počtu koncertů se ponese i příští rok a připravili jsme si pro fanoušky i dva speciální koncerty v Divadle Broadway, a to Muzikály naruby v pohádce,“ prozradil Petr Ryšavý. Všechny na koncerty pozval i Jan Kopečný: „Přijďte zavzpomínat na nejznámější pohádkové melodie, které všichni známe a máme je rádi. Pocházejí z pohádek, které v podstatě můžeme brát také jako muzikály – mají úžasné hity, krásný příběh, občas se tam i tancuje. Já bych nás tedy úplně nepovažoval za tanečníky, ale uvidíme v O2 universu, jestli se to třeba nezmění.“ Josef Vágner ještě dodal, aby se lidé nenechali zmást názvem: „Nejedná se o žádný dětský projekt, naopak, já si myslím, že v každém z nás se skrývá pořád dítě a pohádky máme všichni rádi. Koncept koncertů je takový, abychom se všichni potkali na jednom místě a zazpívali si písničky, na kterých jsme vyrostli, které máme všichni rádi.“

Foto: se souhlasem Divadla Broadway

Kalendář s šifrou

Hlavním důvodem setkání, které se uskutečnilo v krásných prostorách restaurace Gram, byl ale křest kalendáře na příští rok. Proč kalendář? Rok 2025 bude pro Muzikály naruby opět ve znamení cestování po různých koutech naší země a ten velký počet koncertů je potřeba, aby si i fanoušci měli kam zaznamenat. „Kalendář je složený z nejkrásnějších fotek a vzpomínek, které máme na koncertní období letošního roku. Je plný krásných a originálních momentů, tak doufám, že to vše přeneseme i na naše fanoušky. Jelikož Muzikály naruby nejsme jenom my, ale tým čítající 17 lidí, a celé je to pro nás i velmi osobní záležitost, tak se v kalendáři skrývá taková šifra, která ukrývá vždy datum narození jednoho z členů týmů,“ prozradil Josef Vágner. Nutno podotknout, že i samotný křes pojali pánové jako vždy stylově. Křtilo se totiž obří lahví rumu nad jejich maskotem, kterého můžete vidět na fotografiích.

Foto: se souhlasem Kristýny Solničkové (Ženy s.r.o.)
Foto: se souhlasem Kristýny Solničkové (Ženy s.r.o.)
Foto: se souhlasem Kristýny Solničkové (Ženy s.r.o.)

Kdo by se chtěl do luštění šifry pustit, má možnost si kalendář zakoupit na koncertech Muzikálů naruby. Přehled vystoupení naleznete na webových stránkách projektu a sociálních sítích. Rozhodně si však nenechte ujít pohádkové koncerty 14. a 15. února 2025 v Divadle Broadway, vstupenky jsou již v prodeji.

 

Zdroj: redakční text, Muzikály naruby

Foto: se souhlasem Kristýny Solničkové (Ženy s.r.o.) a Divadla Broadway

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account