Moji nejmilejší, nový týden je tady, a tak se nám opět navršil čas na vhled, který nám přináší Andělé a předkové spolu se Strážcem ohně, Šamanem i Měsícem. A co to tedy pro nás znamená, v jakém duchu se ponese nový týden a nač se můžeme těšit?

Nastal čas jednat

Oheň je úzce spojen s touhou, vášní i odhodláním a samotný Strážce ohně je pak pro nás vyzyvatelem, který nám připomíná, že nic není zadarmo a už vůbec nám nic jen tak nespadne do klína. Každá akce má svou reakci, a to je přesně to hlavní poselství onoho Strážce ohně. Je čas myslet, jednat, konat a nesedět se založenýma rukama v koutě. Právě teď je ten správný čas.

Naslouchejme

Samotný Měsíc má pro nás též jasnou zprávu. Přináší nám totiž potřebu se napojit na svůj vnitřní kompas, vnímat, co nám ukazuje či “říká” a bedlivě sledovat, co se kolem nás v těchto dnech děje. Intuice jede na plné obrátky a už není cesty zpět, ba právě naopak. Už nemá smysl více zakrývat své uši a oči – co však smysl má, je naslouchat a nechat se vést. Naslouchejme a buďme otevření, rozhodně neprohloupíme.

Foto: se souhlasem Lenky Miriam Vyškovské

Neopakujme chyby

Šaman je jasným synonymem moudrosti získané zkušenostmi prostřednictvím životních lekcí i našich předků. Vše se dává do pohybu a vše má svůj smysl. Buďme však o krok dál a neopakujme chyby minulé, je třeba se poučit, abychom mohli růst. Zůstat ve strnulé poloze a neposouvat se kupředu je skutečně nežádoucí. Co však žádoucí je, to je poučení se a zdokonalení. Universum nám je nakloněno a na nás je buď tuto šanci promarnit či naopak pevně uchopit za pačesy a jednat.

Změna myšlení

Moji milovaní, pamatujte, prosím, na to, že síla myšlenky má vskutku nepředstavitelnou energii, sílu i moc se stát skutečností a jakékoli pochybnosti, strachy a podobné emoce nás jen na naší životní pouti vracejí zpět. My však potřebujeme posun kupředu – je tedy ideální čas změnit své chování, postoje a především pak myšlení. Právě o tom totiž hovoří naše poslední doplňková karta.

Jak vidíte, čeká nás týden plný práce na sobě samém, na pochopení svého bytí a uvědomění si svých limitů. Přeji nám, ať jej opět zvládneme s grácií a úsměvem na tváři. Opatrujte se mi moji nejmilejší a za týden na viděnou u dalšího vhledu. S láskou vaše Mia a její Tajemný svět u Léni Miriam ❤️

 

Autor/zdroj: Lenka Miriam Vyškovská

Foto: Shutterstock a se souhlasem Lenky Miriam Vyškovské

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account