Intimní témata, to je, oč tu běží. Tedy primárně o to běží v podcastu #dolebezstarosti. Máme pro vás radostnou zprávu, venku je další díl a v posteli se tentokrát probíraly porody, těhotenství, duly i Rakovnická porodnice.

Hostem totiž byla Hana Anežka Havlíčková, porodní asistentkasobící nejen v Rakovnické nemocnici, ale také na on-line poradně Rodím v klidu, kde zodpoví (písemně i telefonicky) vaše dotazy ohledně těhotenství, porodu a šestinedělí. Doporučujeme sledovat i jejich Instagram, najdete tam nejen přínosný obsah, ale i tam si můžete napsat o konzultaci v době, kdy váš lékař není na příjmu.

Foto: se souhlasem Gynella

V rozhovoru se dozvíte, jaká je vlastně práce porodních asistentek a co je odlišuje od dul. Zjistíte, jaká je jejich role nejen u porodu, ale v průběhu celého těhotenství a v jaké fázi si porodní asistentku domluvit. Proplácí vůbec pojišťovny práci porodních asistentek?

Informovat o těhotenství a porodu by se měla každá žena. I pokud v jiném stavu aktuálně nejste, ale výhledově byste rády byly. Jaké fyzické projevy jsou součástí? Můžou vás překvapit nejen nevolnosti, ale také vaginální výtoky. Zároveň je potřeba počítat i s možným příchodem psychických problémů, které mohou být vedlejším efektem hormonálních změn.

V závěru se samozřejmě objeví i téma obávané bolesti. Jak se na ni připravit? A jde to vůbec? Dozvíte se v podcastu #dolebezstarosti.

Zdroj: Hana Anežka Havlíčková

Foto: Se souhlasem Gynelly a Hany Anežky Havlíčkové

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account