Ať už pořádáte rodinnou oslavu či nějaký firemní event, jednorázové obaly a nádobí vám ušetří spoustu starostí. Mají řadu výhod, přičemž jsou právě jako stvořené pro různé větší akce.

Jednorázové obaly

Na velkých eventech je klíčové rychlé a efektivní servírování jídla, to vše samozřejmě za dodržení vysoké úrovně hygieny. Proto jsou první volbou jednorázové obaly. V těch můžete podávat rozmanité občerstvení, navíc se do nich jídlo dá snadno zabalit i na cesty. Oblíbené jsou krabičky na obědy, které jsou velmi praktické. Ale samozřejmě jsou i další možnosti – ať už jde o různé obaly či jednorázové nádobí pro podávání na místě.

Ekologické aspekty

Důležitou otázkou spojenou s jednorázovými obaly je jejich vliv na životní prostředí. V dnešní době se využívají ekologické materiály, které jsou k přírodě šetrné. Běžně se používá papír, který je snadno recyklovatelný. Ale pozor – pokud je mastný od jídla, do modrého kontejneru nepatří. Pokud preferujete přírodní materiály, nabídka je rozmanitá. Využívá se totiž například cukrová třtina či avokádové pecky – z těch se vyrábí různé nádobí, příbory, brčka a další drobnosti. Přitom jsou plně rozložitelné.

Správný výběr

Důležitý je samozřejmě správný výběr nádobí a obalů pro vaši akci. Zůstávat nemusíte pouze u krabiček, nabízí se i misky, talíře a podobně. Konkrétní produkty vybírejte dle typu akce. Pack & Care má pro vás připravenou pestrou nabídku. Obaly si navíc můžete přizpůsobit – standardně jsou bez potisku, ale můžete si je nechat potisknout vlastním motivem. Díky tomu je doladíte do posledního detailu. Ať už plánujete dětskou oslavu nebo firemní večírek.

Pokud hledáte praktické řešení pro servírování jídla, jednorázové obaly jsou to pravé. Díky využití kvalitních materiálů s důrazem na ekologii přitom mohou být udržitelné.

Zdroj: Pack & Care

Foto: Olena Rudo / Stock.adobe.com

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account