Sychravé počasí může naši psychickou pohodu dost zkoušet, ale zachování optimistického pohledu je nyní důležitější než kdy jindy. V tomto článku se dozvíte, jak si můžete i přes šedivé dny udržet dobrou náladu pomocí osvědčených tipů, které vám pomohou užít si podzim naplno.

Zajít si s přáteli na brunch

Zkombinujte dobré jídlo s příjemnou společností a udělejte si čas na brunch v některé z vašich oblíbených kaváren. Nevíte, kam na takový brunch zajít? Jako milovnice brunche mám pro vás pár zajímavých tipů v Praze a okolí, které vám již brzo představím.

Procházky barevným listím

Vydejte se procházku parkem nebo lesoparkem a nechte se omámit kobercem padajícího listí. Tu šustící listí je tak uklidňující a taky slouží jako úžasná dekorace při tvorbě fotek.

Zajít si na dobré vínko do příjemné hospůdky

Zajděte si do útulné vinárny a dopřejte si skleničku dobrého vínka. Tato malá radost může zpříjemnit chladnější večery.

Pořídit si hřejivé doplňky

Kupte si barevnou zimní šálu, baret nebo teplé rukavice. Udělají vám radost a zahřejí.

Saunování

Nastal čas, kdy můžete začít pravidelně navštěvovat saunu. Je to skvělý způsob, jak posílit imunitu a zároveň se uvolnit.

Lenošení u televize

Občas není zlé si dopřát celodenní lenošení u televize bez výčitek. Filmový maraton je vždy skvělý nápad! Máte nějaké zajímavé tipy na filmy? Podělte se s námi o tom v komentáři.

Taneční workshop

Vyzkoušejte něco nového a zapojte se do tanečního workshopu. Tanec je skvělý způsob, jak se uvolnit a zároveň se něco nového naučit. Mě v říjnu začíná má oblíbená tančírna s Linde Von Schwärze. Zároveň mám pro vás jedno úžasné doporučení. Můj kamarád Tomáš Kuťák alias Aran pořádá pravidelně každý čtvrtek od 18:30 hodin ve studio Harmony Dance na Praze 1 taneční lekce 40 plus.

Podzimní dekorace

Ozdobte si svůj domov podzimními dekoracemi. Můžete využít dýně, svíčky, barevné listí nebo si vytvořit podzimní oltář o kterém se zmiňuji v mém článku.

Kulturní zážitky

Navštivte koncert, divadlo nebo si užijte burleskní show. Kultura je vždy dobrý nápad. Kam zajít na Burlesku se dozvíte tak v mém článku.

Wellness víkend či prodloužený víkend v cizině

Stravte se na prodloužený víkend ve wellness nebo si dopřejte zahraniční výlet. Občas je potřeba vypnout a načerpat novou energii.

Čas pro sebe

Nezapomínejte věnovat čas sami sobě. Ať už je to čtení knihy, relaxační koupel nebo meditace. Důležité je, najít si momenty jen pro sebe.

Budu moc ráda, pokud se podělíte o své tipy a zkušenosti, a já vám zase budu přinášet další novinky z mých dobrodružství. Nedávno jsem absolvovala Adidas běh na 5 km s úžasnou atmosférou a teď mě čekají dva měsíce plné vzrušujících akcí. Navíc jsem se odhodlala k účasti na Gladiator Race. Překonávání vlastních hranic mě baví a věřím, že vás to bude inspirovat zkoušet stále něco nového. Přeji vám kouzelný podzim plný krásných zážitků!

Zdroj / Autor: Jitka Kratochvílová
Foto: se souhlasem Jitky Kratochvílové

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account