Už jsou to tři roky, co jsem poprvé oblékla podvazkový pás a připnula k němu punčochy.

Než k tomu ale došlo, měla jsem spoustu otázek. „Jaký podvazkový pás si mám vybrat? Jak se zapíná a nosí? Jak mám k němu připnout punčochy? Jak se v tom vůbec chodí na záchod?”

Naštěstí mám kolem sebe úžasné lidi, kteří mi pomohli zodpovědět všechny mé otázky a já si tak mohla pořídit svůj první podvazkový pás. Na začátku chvíli trvalo než jsem k němu připnula punčochy, ale když pak získáte ten správný grif, jde to snadno.

Dnes už se staly podvazky součástí mého šatníku a beru je jako klasické spodní prádlo. Vždyť jsou tak sexy! Nedokážu si bez nich svůj život už představit. 

Punčochy od What Katie Did: Proč si je zamilovat

Zamilovala jsem se do punčoch od What Katie Did. Mají obrovský výběr barev a hlavně ten zadní šev, který mám tak ráda a který dělá krásné nohy. Jak lépe probudit svou ženskost než obléknutím krásných šatů a pod ně vzít podvazkový pás?

Spodnička jako tajná zbraň: Jak vybrat tu pravou a co vše dokáže schovat

Totéž platí pro spodničky, které jsem začala nosit o něco dříve než podvazky. Už je mám v několika barvách a délkách a myslím, že potřebuji další! Chvíli mi trvalo, než jsem našla tu správnou, která dělá velký objem, nekouše a je pohodlná. Spodničky považuji za velkou výhodu, protože mohou schovat případné vypouklé bříško a mnoho dalších věcí.

Ale hlavně nezapomeňte, že spodnička se považuje za spodní prádlo a nikdy by neměla pod šaty koukat. Já ji nechávám občas vykukovat jen při focení.

A jestli vás zajímají odpovědi na otázky na začátku článku, tak sledujte můj blog Čtyřicítka v rytmu Joudi a můj Instagram, kde se brzy dozvíte spoustu zajímavých tipů.

Zdroj / Autor: Jitka Kratochvílová
Foto: ze souhlasem Jitky Kratochvílové

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account