Datum / čas
Date(s) - 14. 8. 2024 - 1. 9. 2024
0:00

Místo konání
Letenská pláň

Kategorie Žádná kategorie


Mezinárodní festival nového cirkusu a divadla Letní Letná do necelých tří týdnů koncentruje to nejlepší z tuzemského i zahraničního nového cirkusu, divadla a hudby. Jedná se tak o jedinou přehlídku svého druhu a rozsahu v České republice a okolních zemích. Návštěvníky čeká kromě večerních představení i bohatý divadelní program pro děti a také doprovodný program, který je pro ně připraven z velké části zdarma a probíhá celý den. Od workshopů, přes výtvarné či cirkusové dílny, až po koncerty a open-air akce. Pro děti jsou připraveny i příměstské tábory. A pro rodiče pak hlídání během představení. Ve festivalovém areálu, který se od svého založení nachází v Letenských sadech, v místě s výhledem na celou Prahu, je několik odpočinkových zón, stánků s občerstvením i barů. Návštěvníci v něm tak mohou pohodlně strávit celý den. Prostor je samozřejmě přizpůsoben i pro hendikepované.

Více k programu naleznete ZDE.

21. ročník Letní Letné | 15. 8. – 1. 9. 2024

Facebook: https://www.facebook.com/letni.letna/

Instagram: https://www.instagram.com/letni.letna/

Vstupenky: https://letniletna.cz/cs/vstupenky/

Mezinárodní festival nového cirkusu a divadla Letní Letná pořádá Společnost GASPARD za podpory hlavního města Prahy, Ministerstva kultury České republiky a Městské části Praha 7.

Čestný člen ČAF – Česká asociace festivalů sdružuje významné festivaly živého umění napříč uměleckými disciplínami.

Festival se koná pod záštitou ministra kultury Mgr. Martina Baxy, primátora hlavního města Prahy doc. MUDr. Bohuslava Svobody, CSc. a náměstka primátora hlavního města Prahy, radního pro kulturu JUDr. Jiřího Pospíšila.

Festival Letní Letná bude realizován za podpory Hlavního města Prahy, Ministerstva kultury a Prahy 7. Zahraniční podpora: Francouzský institut, Tchajpeiská hospodářská a kulturní kancelář a Taiwanské ministerstvo kultury, Švýcarské velvyslanectví v ČR.

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account