Léto je ideální čas osvěžit svůj šatník a doplnit ho o stylové a praktické kabelky. Ať už míříte na procházku městem nebo na večerní párty, trendy kabelka dokáže pozvednout každý outfit. Kabelka je jako nepostradatelná pravá ruka každé ženy.

Letošní trendy velí vsadit na klasiku v podobě kožených kabelek nadčasových střihů. Barvám vévodí červená, ale i elegantní odstíny jako bordeaux, šedomodrá vintage blue nebo tmavá smaragdová zelená. Inspirovat se můžete například novou limitovanou dámskou kolekcí Brašnářství Tlustý, české jedničky na poli mimořádně kvalitních kožených výrobků. Připravte se na sezónu s těmi nejmódnějšími kousky, které si zamilujete!

Trendy kabelek pro letní sezónu 2024

Jak naznačily přední události módního průmyslu jako například New York Fashion Week, letošním velkým trendem kabelek a dámských tašek je návrat ke klasice a eleganci s moderním nádechem. Z materiálů jednoznačně dominuje nadčasová kůže, která je navíc při důrazu na kvalitu a při správné péči materiálem dlouhověkým. V oblibě zůstávají kabelky typu tote či shopper, které ocení zejména dámy vyžadující praktičnost.

Kapitolou samou o sobě je pak trendy barevnost. Již od podzimu se mimořádné popularitě těší červené kabelky. Výrazná barva dokáže stylově rozbít jednolitou barevnost oblíbených monochromatických nebo takzvaných „tón v tónu“ outfitů. Kabelka v této barvě skvěle poslouží jako elegantní doplněk i dámám, které preferují business styl a sázejí na méně výrazné barvy oděvu.

„Kabelkám pro letošní jaro a léto vedle červené barvy vládnou například i syté, avšak zemité odstíny tmavě vínové bordeaux nebo maroon, což je tmavý červenohnědý odstín. Trendy je také lahvová zelená, jemná modrá baby blue, šedomodrá vintage blue, krémová žlutá, klasická koňaková nebo i šedá či stříbrná,“ přibližuje Ivana Ostřanská, designérka a vedoucí výroby v Brašnářství Tlustý.

Společnost, která je tuzemskou jedničkou trhu kvalitních kožených výrobků, právě v těchto dnech uvádí novou kolekci dámských kabelek a tašek. V limitované edici se snoubí nadčasové střihy a trendy barvy s prvotřídní kvalitou materiálu i řemeslného provedení.

Výjimečná kabelka i výjimečný nákupní zážitek

Nová dámská kolekce se nese přesně v duchu hodnot firmy Brašnářství Tlustý: nabízet kvalitní řemeslné kožené výrobky a navíc s prvotřídním zákaznickým servisem. „Přestože naše firma disponuje e-shopem, pro ten pravý a unikátní nákupní zážitek doporučuji navštívit náš showroom.

Zákaznice hledající jedinečnou kabelku si u nás může vybrat hned z několika střihů, na vlastní oči si prohlédne vzorník barev, osobně probrat můžeme i další individuální přání, jako například provedení a množství vnitřních kapes, barvu prošití, dle možností materiálu povrchovou úpravu, ražbu monogramu či emblému a podobně,“ popisuje Ivan Petrův, ředitel a majitel firmy. „A jelikož víme, že dámy rády vlastní módní kousky, které při nošení neuvidí na každém kroku, pojali jsme naši dámskou kolekci jako limitovanou edici a během let ji budeme obměňovat,“ dodává Petrův.

Brašnářství Tlustý oživuje slávu českého řemesla

Z původně čistě zakázkového brašnářství, které nabízelo opasky a peněženky, se Brašnářství Tlustý během 11 let transformovalo v unikátní firemní koncept, který navazuje na českou řemeslnou tradici a Baťovské hodnoty v čele s heslem „náš zákazník, náš pán“. Služba zákazníkovi ostatně patří i do „svaté trojice“ hodnot brandu, vedle kvality a odvahy. „Před 11 lety jsme firmu zakládali s cílem obnovit mrtvý obor, uchovat tradici českého řemesla a přinést na trh neobyčejně kvalitní výrobky z kůže v ceně, kterou si může dovolit širší veřejnost, stejně jako výjimečnou službu,“ říká Ivan Petrův. Vizí společnosti je dostat tradiční české řemeslo zpět na světovou špičku.

Dejte letos přednost klasice

Letošní žhavá novinka: shopper s popruhem

Prostorný kožený shopper s popruhem je elegantní kabelka klasických tvarů provedená jak z hovězí usně, tak mimořádně i z top materiálu: italské teletiny. Tento kousek ocení každá žena, která touží po nadčasové eleganci s moderním nádechem. Dostupná v exkluzivní červené teletině, černé, koňakové, smaragdově zelené, tmavé bordeaux, vintage blue (šedomodré) a šedé.

 

 

Rafinovaná originalita a elegance: kabelka Grace

Tuto exkluzivní dámskou kabelku můžete vzít do práce nebo do města. Má usňovou podšívku, která se dává jen do nejdražších kabelek světových značek. S touto originální kabelkou na sebe vždy strhnete pozornost. Jako funkční ozdoba slouží dva výrazné uzly. Vyrobená je z italské hovězí kůže v odstínech smaragdová zelená, tmavá bordeaux, černá, koňaková, šedá a vintage blue.

 

Hit letošního jara: minikabelka Nella s klopnou

Elegantní a praktická dámská minikabelka, do které se vejde přesně to, co potřebujete mít s sebou na vycházku nebo letní party. Je vyrobena z italské usně, která ji dodává luxusní vzhled a zaručuje dlouhou životnost. K dispozici je v trendy barvách: v exkluzivní červené teletině, černé, tmavé bordeaux, vintage blue (šedomodré) a stříbřitě šedé. Kabelku je možné nosit crossbody nebo připnutou na opasku.
TIP: Nella je dostupná samostatně nebo v elegantním setu s barevně sladěným opaskem.

Foto a text: se souhlasem Brašnářství Tlustý

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account