Datum / čas
Date(s) - 22. 6. 2024 - 23. 6. 2024
10:00 - 18:00

Místo konání
Arkády Pankrác

Kategorie


Nadcházející víkend bude v obchodním centru Arkády Pankrác patřit zdravotní prevenci. Lidé si zde budou moci nechat zdarma vyšetřit kožní znaménka, změřit zrak, podkožní tuk nebo hladinu cukru v krvi a probrat svůj zdravotní stav či životní styl s odborníky z mnoha dalších oborů. Počet absolvovaných preventivních prohlídek navíc organizátoři promění na příspěvek pro nadaci Kapka Naděje.

Spojit příjemné s užitečným může každý kdo v sobotu 22. 6. nebo v neděli 23. 6. zavítá na Arkády Pankrác v Praze. Od 10 do 18 hodin zde budou připraveni specialisté na zdraví, aby zájemce vyšetřili a poradili jim. Během jediné návštěvy obchodního centra o Zdravíkendu lze absolvovat až devět preventivních prohlídek a konzultací, na které by člověk jinak čekal i několik týdnů.

Krásný úsměv sluší každému, jen jsou k němu zapotřebí zdravé zuby. Odborníci na dentální hygienu proto poradí, jak o ně pečovat. Oftalmologové zase nabídnout měření zraku, a měřit se bude i na dalších stáncích, například krevní tlak, hladina cukru v krvi, cholesterol nebo tuk. S příchodem léta je velmi důležité sledovat i pihy a znaménka na kůži, s tím zase pomohou dermatologové. Chybět nebudou ani specialisté, kteří zájemcům provedou analýzu vlasů a vlasové pokožky a doporučí vhodný typ péče. A že se lidé mohou nechat vyšetřit od hlavy až k patě dosvědčí i kontrola klenby nohou a doporučení vhodné obuvi.

Zdraví se koupit nedá, proto je nutné o něj pečovat. Zdravotní prevenci lidé často odkládají, až budou mít jednou čas. Snažili jsme se proto jít našim návštěvníkům naproti a péči o jejich zdraví jim usnadnit,“ vysvětluje Adriana Urbanová, marketingová manažerka obchodního centra Arkády Pankrác, proč se rozhodli Zdravikend uspořádat.

Zdraví pomohou nemocným

Zdravotní prohlídky a konzultace budou pro širokou veřejnost zdarma. Za každé vyšetření lidé naopak od obchodního centra dostanou jeden žeton v hodnotě 50 Kč, kterým budou moci přispět Nadačnímu fondu pro pomoc nemocným dětem Kapka Naděje. „Myslete na sebe a pomozte tím ostatním, to je jednoduché poselství Zdravíkendu v Arkádách. Čím více lidí se do něj zapojí, tím více budeme moct pomoci nemocným dětem,“ vyzývá prezidentka a zakladatelka Kapky Naděje Vendula Pizingerová.

Na programu Zdravíkendu je i bohatý doprovodný program. Specialisté v různých zdravotních oborech se formou krátkých přednášek a rozhovorů podělí o nejnovější trendy, získané znalosti z oblasti zdravotní prevence si pak může každý prověřit prostřednictvím Zdravotních kvízů, a aby tělo zůstávalo v pohybu, budou nachystané i sportovní výzvy, jako soutěž ve skákání přes švihadlo nebo kliky a dřepy v časovém limitu. Chybět nesmí ani fotostěna. Zlatým hřebem každého dne pak bude po 17. hodině přehlídka letních kolekcí. V neděli akce vyvrcholí předáním šeku na vybranou částku osobně do rukou Venduly Pizingerové z Kapky Naděje.

Po celý Zdravíkend se také budou rozdávat slevové kupony na zdravé produkty nebo služby a v nabídce obchodů nebudou chybět speciální balíčky produktů a služeb za zvýhodněné ceny.

Více o Zdravíkendu: https://www.arkady-pankrac.cz/novinky-a-udalosti/zdravikend-e44882/

 

 

 

 

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account