Ufff to už je zase konec víkendu, kdyby to tak rychle neutíkalo. Jak jste trávili víkend? U nás byl s rodinou, oslava a grilování. Tyhle rodinné grilovačky mám v létě nejraději.

Grilování je skvělou příležitostí k setkání s přáteli a rodinou a strávení času venku. Je to také zábavný způsob vaření, který vám umožňuje experimentovat s různými recepty a přidávat vlastní kreativitu do přípravy jídel.

Existuje mnoho různých receptů a technik grilování. Některé populární druhy jsou například grilování steaků, kuřecích prsou, ryb, klobás, zeleniny nebo dokonce i ovoce. Různé koření, marinády a omáčky se také často používají pro přidání dalších chutí a vůní.

Při grilování je důležité dodržovat určitá pravidla. Nejprve je potřeba připravit gril a zajistit optimální teplotu. Potraviny by měly být správně marinovány, aby získaly požadovanou chuť a vlhkost. Je také důležité pečlivě sledovat dobu grilování, aby se potraviny nepřepekly.

Foto: Nela Vávrová

Tagy:
3 Komentářů
  1. Lenka Nováková 11 měsíců ago

    Jako docela mi to začíná chybět. My jsme si právě letos začátkem roku koupili takový docela velký gril na dřevěné uhlí z https://www.avenberg.cz/k95-grilovani-grily-na-drevene-uhli a přes léto jsme grilovali pomalu každý víkend. Dokonce ještě před pár týdny jsme dělali poslední grilovačku. Venku bylo pořád teplo, tak jsme pozvali známé a řekli jsme si, že toho dobrého počasí využijeme. Teď už to ale asi bohužel nepůjde.

  2. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    Jojo, grilování mám ráda, ale u nás je možné buď u dcery na zahradě, nebo s přáteli u nich na zahradě, my sami bydlíme v paneláku, tam to dost dobře nejde..

    • Author
      NelaVávrová 1 rokem ago

      My v Praze bydlíme taky v paneláku, tohle je fotka od rodiny odkud pocházím, ale v Praze u paneláku (respektive na sídlišti) máme veřejné místo pro grilování.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account