Tuňáková pěna (pomazánka)

Vytisknout recept
Rychlá a doma velmi oblíbená pomazánka
Kategorie Předkrm
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 5 minutes
Celkový čas 15 minutes
Porce 4 osoby
Uvařila Jaroslava Korpášová

Ingredience

  • 120 g másla
  • 1 ks tuňák ve vlastní šťávě - větší plechovka
  • 1 malá cibule
  • 3 vařená vejce
  • nakládaná okurka dle velikosti
  • 1 lžíce plnotučná hořčice může být i trocha kečupu
  • sůl pepř

Instrukce

  • Máslo necháme změknout a dáme do hlubší misky či nádoby, přidáme tuňáka.
  • Vejce oloupeme, nahrubo nastrouháme, zároveň nastrouháme i kyselou okurku.
  • Přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, hořčici, sůl, koření.
  • Vše důkladně promixujeme tyčovým mixérem.
  • Dáme do chladna na chvíli odpočinout a posléze podáváme s pečivem.
7 Komentářů
  1. Iveta Fedorovská 2 roky ago

    Neznam vyzkousím

  2. 5 stars
    Výborná pomazánka. Rybí pomazánky máme rádi.

  3. Lenka Hudečková 2 roky ago

    Paráda, tuňákovou pomazánku mám v lednici..je lehká, nadýchaná, výborná 🙂

  4. NelaVávrová 2 roky ago

    Tohle je novinka pro mě. Super recept.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account