Náš novej psí kámoš???

   Co nám umřel náš NO Sídek, po tom, co jsme si odtruchlili  smutek po  něm, vrkradl se do našich srdcí divný smutek, prázdnota a pocit, že musíme dát někomu tu lásku, něhu a hlavně domov.

Pár návštěv v útulku, pár různých pejsků a přišel snad ten pravý?

Věřím v to, že ten pravý pes či fena si nás najdou. No a uvidíme.

Parťák se našel. Výchova absolutně žádná, socializace nikterá, prostě chudák pes. Pevně věřím, že v jeho věku 6 let mu dáme klidný a spokojený domov, jaký by si zasloužil. Otázkou však je, zda to od nás bude vůbec schopen přijmout? Byla bych nejen já ale celá naše rodina zklamaná.

Původně jsme přemýšleli nad nějakým pohodovým pejskem jako je Bernský salašničký pes nebo menší rasa borderkolie, které nejsou agresivní a jsou veselé a hravé.Tak uvidíme, zda to bude v pořádku.

Cesta v autě byla téměř v pohodě a doma také, ale pak přišlo pár okamžiků, kdy na nás pes začal vrčet a to ve mně vzvbudilo trochu    nedůvěru. Nechci se svého psa bát, chci aby to byl náš kamarád.

Doufám a věřím, že náš nový psí kámoš bude  pohodový a vděčný psík a  budeme mu moc věřit na 100%, jinak by to pro nás bylo moc velké zklamání. A pro něho jistě také, tak že nám prosím držte palce,aby to všechno dobře dopadlo a já pevně věřím, že tomu tak bude.

 

Vaše M.

Tagy:
2 Komentářů
  1. Kristýna Štírová 2 roky ago

    Taky jsme to doma tak měli, že když nám odešla Bobina, tak jsme pak docela brzy začali pokukovat po novém štěněti. Jen jsme teda tentokrát šli do útulku. Poradila mi ho moje virtuální asistentka z https://kvalitneseo.cz/administrativni-prace-pro-tvuj-web-nebo-e-shop/ , která bydlí kousek od nás. Vybrali jsme si tam nádherného křížence, který měl za sebou docela šílenou minulosti. No, řeknu vám to asi tak, že člověk málo kdy vidí takhle vděčný pohled. 😉

    • Author
      MichelleM 2 roky ago

      No povím Vám,že náš nový pejsek po 5 ti letech u paničky a 14 dnech v útulku a dnes již 23 dnech u nás udělal takový pokrok. Neměl rád dej pac – vrčel na nás, a pár dalších věcí, kdy fakt vrčel i děsivě, kdy jsme se navzájem poznali, co on nemá rád, tak SUPER. Ten jeho pohled v očích, kdy aportujeme a nebo ho učíme poslouchat. NO. Neskutečný, ten pes tak rád pro nás pracuje, ovčák za piškotek a pochvalu dělá co může…My ho milujeme, věříme mu a on je psí poklad. A ten pohled, jak píšete, ten řekne VŠE.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account