Připravili jsme si pro vás ve spolupráci s Divadlem Broadway soutěž o vstupenky na muzikál tvořený hity Waldemara Matušky Láska nebeská. Poznejte lásku až za hrob již 25. června v 18.00 hodin.

Matuškovy písně byly poskládány přímo pro tuto komedii o dvou bratrech, z nichž jeden se po své tragické smrti vrátí na svět jako duch. Muzikál je místy smutný, jindy rozverný, občas dojemný a vždy zábavný. Starší z bratrů, Jáchym, se ocitá po své tragické smrti v Nebi, kde si u Pána Boha vyprosí možnost krátkodobého návratu na svět, a to jen proto, aby se mohl postarat o ty, které měl za svého života opravdu rád a které svým nerozvážným činem tak nečekaně opustil – svoji dívku Kristýnku, svého mladšího bratra Ondřeje a svého věčně naštvaného otce, který právě oslavil šedesátiny. Jáchymova prosba je Pánem Bohem vyslyšena, a tak se student Jáchym znovu ocitá mezi spolužáky z vysoké školy, ale také u otce ve své rodné vesnici. Je samozřejmé, že přítomnost ducha, kterého po jeho návratu na svět vidí pouze jeho bratr Ondřej, způsobuje nejednu komickou situaci…

Foto: se souhlasem Divadla Broadway

O co soutěžíme?

2 vstupenky na muzikál Láska nebeská termínu 25. června od 18.00 hodin (výhru je nutné si vyzvednout v Pracovně Ženy s.r.o., Karlínské nám. 6).

Jak se zapojit do soutěže?

V období od 10. do 19. 6. 2022 nám odpovězte na soutěžní otázku.

Uživatelka, která odpoví správně, ve svém profilu bude mít vyplněný kontakt a bude 200. v pořadí, vyhraje vstupenky na muzikál Láska nebeská, který se uskuteční 25. června.

Nápovědu k soutěžní otázce naleznete ZDE.

Soutěžní otázka:

Kdy se uskutečnila premiéra muzikálu Láska nebeská?

Správně odpověděla (možnost A30. 9. 2021) a podmínky splnila:

Daniela B.

Výherkyni blahopřejeme!

Tagy:
5 Komentářů
  1. JankaVaktorová 2 roky ago

    Písně W. M. mám moc ráda, když tak přemýšlím, tak opravdu není píseň jedna, která by se mi nelíbila. Určitě bych se mi výhra líbila a zavzpomínala si na WM.💙

  2. Eva Kuntová 2 roky ago

    Hezká výhra.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account