Barevná terapie pro vaši zimou umořenou duši právě začíná. Jste připraveny oživit svůj šatník? Jaké barvy se budou nosit letošní jaro podle módních návrhářů? Přechod z chladných dnů do těch zalitými slunečními paprsky vás bude bavit. Není totiž na to, když váš šatník (stejně jako vaše osobnost) odráží vaši optimistickou a hravou náladu. Inspirujte se výběrem, jež jsem pro vás připravila a noste odstíny, které vám na počkání zvednou náladu. 

Jaké na jaře přidat do šatníku?

Foto: Pinterest

Barva: korálová a pomerančová

Jen málokterá barva vám snadno a na první pohled připomene svěží jarní období. Barva tropických květů a sladkých citrusových plodů je snadným způsobem, jak přidat špetku zábavy do vašeho šatníku. Noste ji na šatech, topech nebo sukních. Noste ji s odvahou a hravostí sobě vlastní! Tato barva navíc skvěle vypadá i na doplňcích jako jsou jarní sandálky nebo kabelky.

Barva: pastelová

Pokud výrazné barvy jsou na vaši minimalistickou osobnost přece jen příliš, ty pastelové oproti tomu přidají do vašeho šatníku přesně tu svěžest, po které toužíte. Trendsetterky pastelové odstíny neváhají nosit od hlavy až k patě, ale vy si klidně můžete vybrat pár kousků a zkombinovat je s vašimi oblíbenými neutrálními odstíny jako je šedá, bílá nebo béžová.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Barva: pampeliškově žlutá

Slunečné dny ještě v poslední době často střídají ty deštivé, ale to je přesně ta příležitost přivolat slunce do svých šatníků pomocí oblečení. Pampeliškově žlutá bude skvěle vypadat na dominantních kouscích oblečení jako jsou jarní kabáty nebo saka. Ale zapomínat na ni nesmíte ani při výběru šat nebo kalhot. Uvidíte, že odměnou vám bude spousta rozzářených úsměvů, které na ulici potkáte.

Barva: něžně neutrální

Neutrální barvy skvěle doplní vás pozitivní přístup k jarnímu šatníku. Všechny odstíny od něžně bílé až po sluncem políbenou žlutohnědou vám budou dělat skvělou službu na jarních úpletech, kůži nebo oblečení z přírodních materiálů. Neváhejte je nosit dohromady a vytvořte si outfit ideální pro krásné a slunné počasí. 

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Barva: neonová

Neonové barvy vzaly přehlídková mola útokem a vy do nich neváhejte investovat ve svém šatníku. Možná si řeknete, že jsou spíše pro mladší ročníky, ale opak je pravdou! Sytě růžová, dramaticky zelená nebo elektrizující modrá jsou perfektní příležitostí, jak dostat do svého šatníku poslední módní trendy a stát se odbornicí na módu na slovo vzatou. 

Foto: Shutterstock, Pinterest

Autorka: Lucie Janotová

Tagy:
6 Komentářů
  1. MADAMACE 2 roky ago

    Oblečení v korálové a pomerančové je pěkné.

  2. Líbí se mi barva korálová a pastelová.

  3. No zrovna tyto barvy nepatří k mým oblíbeným, snad ještě odstíny béžové…..

  4. Hanka Vránová 2 roky ago

    Mockrát děkuju za inspiraci. Zrovna pár dní zpátky jsem si říkala, že bych na jaro mohla něco se svým šatníkem udělat. Docela právě přemýšlím i nad tím, že bych si na tuto sezónu konečně mohla koupit nějakou novou kabelku. Ta by se mi totiž dost hodila. Chtěla bych nějakou malou a praktickou. Hodně se mi líbí například ty, co mají tady https://www.kabelka.cz/produkty/kabelky-a-tasky/business-kabelky/ Nemá některá z vás náhodou zkušenost?

    • Barbora Štarhová - Ženy s.r.o. 2 roky ago

      Zkušenost nemáme, ale určitě si udělejte radost, je třeba se umět i odměnit! Pak nám dejte vědět na Naši zeď, kde jste pořídila a jestli jste spokojená 🙂

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account