Včera jsem se dozvěděla, jak magické datum je 22.2. 2022. Dvojky jsou prý o rovnováze, spolupráci, pochopení druhých. Uvědomila jsem si, jak to hezky souvisí s tématem, které mám pro letošní rok.

Proč mám nějaké téma?

Neustále na sobě pracovat, to je pro mě něco jako nabíječka baterie. Tak jako si hodně lidí dává novoroční předsevzetí, já si vždycky zvolím téma, kterému se budu celý rok věnovat. O kterém si budu přemýšlet, poslouchat podcasty, číst knížky….ale hlavně si jej budu zabudovávat do svého uvažování a chování.

Proč si nedávám měřitelné cíle?

Cíle mě vždy nějak svazují a zjišťuji, že mě spíše demotivují. Nejsem vůbec soutěživý tip. Pohání mě touha něco nového se dozvědět o sobě nebo o tom tématu. Také jsem zjistila, že když si cíl nedám, tak často dosáhnu věci, které jsem vůbec nečekala. Vždycky mě to nasměruje směrem, který mě někam posune, a o to mi jde.

Moje téma pro letošní rok je: NEHODNOTIT, ALE POCHOPIT

Myslím tím, nehodnotit sebe nebo někoho v okolí, ale snažit se pochopit situaci nebo chování sebe nebo jiného člověka a s tím pracovat. Zjišťuji, že když dobře pochopím své okolí, umím také lépe přispět ke spolupráci. A spolupráci považuji v poslední době za těžiště všeho. V dnešní rychlé době člověk sám nic nedokáže, a nebo jde moc pomalu.

Proč to sem píšu?

Píšu to všem, kteří se mnou letos budou v kontaktu. Určitě mi pomůže jakákoliv zpětná vazba. Hlavně v situacích, kdy se budu odklánět od své ambice. Předem všem děkuji za pomoc.

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account