Kdy 1. červenec 2021 – 30. srpen 2021

 
Chcete se naučit vyrábět jogurt, tvaroh, korbáčky, máslo a spoustu dalších výrobků z kravského mléka?
Individuální každodenní kurzy zpracování mléka. Naučíte se vyrábět právě ty produkty, které vám nejvíce chutnají. Vše dopodrobna vysvětleno a vše si sami vyzkoušíte. 

Kurz je možné zahájit vyukou dojení kravičky, aby cesta mléka až k výrobku byla naprosto dokonalá. 

Délka kurzu 4-8 hodin dle množství vyráběných produktů. Cena 2.000 – 3.000Kč  dle délky kurzu.

————————————————————————————————————————
Z dobrého mléka můžete doma snadno vyrobit výtečné mléčné výrobky. Zkuste připravit domácí čerstvé sýry, termix nebo třeba mozzarellu. 
Mléčné výrobky vyrobené v Česku mají většinou velmi vysokou kvalitu. Je to dáno tím, že samotné české mléko je vysoce ceněné pro svou čistotu a kvalitu. Přesto je dobré číst pečlivě složení výrobků a vyhýbat se zbytečným zahušťovadlům a barvivům. A pokud máte čas a chuť, můžete si oblíbené výrobky zkusit připravit doma sami.
Některé mléčné výrobky jsou doma těžko zvládnutelné, třeba parmazán jen tak jednoduše nevyrobíte, ale například pribináček, ricottu nebo žervé zvládnete snadno a lehce si je přizpůsobíte své chuti.
0 Komentářů

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account