Japonský řemeslný gin, ve kterém se snoubí lokální ingredience, japonská vytrvalost, péče a tradiční řemeslné postupy, to je ROKU Gin. Jak si tento unikátní gin, vyrobený z ingrediencí pocházejících ze srdce japonské přírody, vychutnat v netradičním provedení – a to v kombinaci s pravým Kampotským pepřem? Máme pro vás pár tipů. Nejkvalitnější ingredience pocházející z nejlepších pěstitelských oblastí obohatí a povýší váš chuťový zážitek na zcela novou úroveň.

Běžný pepř vás pravděpodobně nijak zvlášť neokouzlí. Jeho chuť bude sice možná mírně pikantní, ale často nevýrazná. Pokud však ochutnáte pravý pepř z Kampotu, zjistíte, že takto kvalitní pepř v sobě může skrývat mnohá nečekaná chuťová překvapení, díky čemuž je ideálním společníkem pro vytříbenou chuť japonského ROKU Ginu.

„Harmonie s přírodou, kvalitní řemeslné zpracování a japonská pohostinnost – to jsou tři základní pilíře, na kterých si ROKU Gin zakládá. A právě harmonie s přírodou v podobě používání kvalitních surovin a důraz na řemeslný přístup nás se společností Pepper Field, která nám Kampotský pepř dodává, spojuje. I z tohoto důvodu byla naše spolupráce od úplného začátku velmi přirozená,“ vysvětluje Peter Bobula, Brand Ambassador STOCK Plzeň-Božkov.

ROKU Gin je navíc díky své vytříbené kvalitě a komplexnosti schopný pracovat se všemi druhy Kampotského pepře. Výborně se proto hodí jak ke klasickému černému, tak bílému, červenému, nebo i zelenému lyofilizovanému pepři. V této dokonalé souhře tak může perfektně ukázat nejen svou kořeněnou, ale také ovocnou a citrusovou stránku. „Přesvědčit se o tom mohli například návštěvníci pražského Ginfestu, na kterém byl koktejl s názvem „ROKU Pepper“ sestávající právě z ROKU Ginu, sirupu z červeného Kampotského pepře a sody úplně prvním vyprodaným,“ doplňuje Bobula.

Propojení kombinací těchto dvou prémiových surovin bude možné ochutnat ve vybraných barech, které od společnosti STOCK Plzeň-Božkov, českého distributora ROKU Ginu, dostanou pravý Kampotský lyofilizovaný pepř. Podobný drink si ale můžete zkusit i vy sami v pohodlí vašeho domova! Pár kuliček pepře navíc dovede k dokonalosti nejen klasické giny s tonicem – doporučujeme jej i v jednoduchých ginových limonádách s ROKU Ginem, citronovou šťávou, cukrem a sodou. Tak se usaďte a vychutnejte si tuto neuvěřitelnou kombinaci. Kanpai!

Tipy na drinky:

ROKU TONIC

Ingredience

  • 4cl ROKU Gin

  • Tonic – Fentimans

  • Kampotský pepř

  • Led

ROKU COLLINS

Ingredience

  • 4cl ROKU Gin

  • Čerstvý citron

  • Cukr

  • Soda

  • Kampotský pepř

ROKU Gin

ROKU znamená v japonštině „šest“ a právě tolik je základních surovin, které ginu propůjčily jeho charakteristickou bohatou a jemnou chuť. Jarem vás provedou květy něžné sakury, létem energizující čajové lístky Sencha a Gyokuro, podzimem pepř Sansho a zimou lahodný citrus Yuzu. Kromě těchto ikonických japonských surovin najdete v ginu i tradiční hořkost jalovce s tóny koriandru a citrusové kůry.

Zdroj: STOCK Plzeň-Božkov

Foto: se souhlasem STOCK Plzeň-Božkov

Tagy:
3 Komentářů
  1. Ellie 1 rokem ago

    Miluju růžový gin s jahodou a pink tonik. Tento mě okouzlil na první pohled vzhledem a kombinací s kampotským pepřem. Milujeme produkty od Pepper Field. Rádi vyzkoušíme i tuto variantu 🙂

  2. NelaVávrová 1 rokem ago

    Já nikdy bohužel gin nemusela a když jsem viděla ceny Kampotského pepře, tak mě přešla chuť 😀

  3. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    Kdysi jako mladá jsem měla ráda gin s tonikem, ale léta již žádný alkohol nepiju 🙂

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account