Zdravý cheesecake s jahodami

Vytisknout recept
  1. Sušenky rozdrtíme na jemno a smícháme s rozpuštěným margarínem. Tuto směs utlačíme na dno dortové formy a dáme na ni banány pokrájené na půlky.

  2. Nastrouháme si tofu na jemno, přidáme cukr, sójovou smetanu a sušené mléko a vše rozmixujeme do hladka. Hmotu nalejeme na korpus s banány a pečeme asi 20 minut na 160°C.

  3. Upečený zdravý cheesecake necháme vychladnout a ozdobíme jej jahodami (samozřejmě dle chuti můžeme zvolit i jiné ovoce). Volitelné: Dort zalejeme rozpuštěným agar-agarem obarveným šťávou z červené řepy a jahodovým džusem.

  4. Zdravý cheesecake je hotov a necháme jej ideálně přes noc vychladit v lednici.

200g - Pšeničné sušenky
100g - Rostlinný margarín
2ks - Banán
900g - Tofu natural
500ml - Sójová smetana
300g - Sušené rostlinné mléko
4lžíce - Ovocný cukr
250g - Jahody
2-4lžíce - Agar-agar
příprava - 50
vaření - 0
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila LindaKubíková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account